Lasse L.Odd, Odd og mere Odd.

Always make a total effort, even when the odds are against you, heter et gammelt sitat fra Arnold Palmer. Hadde han kjent til sutringen til Fagermo, ville han nok heller sagt «especially when The Odds are against you".

Les mer...

Glimt i øyet...

Hva passer bedre enn «Drep dem, Vålenga, drep dem» når gjestene kommer fra boDØ?

Les mer...

Fremtidens superhelter

Siste dag av overgangsvinduet pleier å skape bra bevegelse i troppene rundt omkring, så da er Enga i gang med å tiltrekke seg en neve talentfulle ungkarer som siden skal bli helter for Klanen og Vålerenga. 

Les mer...

Så jævla deilig!

Det er få ting som er så deilig som å banke Brann.
På den andre siden – av fjellet- er det få ting som er så ille som å tape for Enga.

Les mer...

Til mitt forsvar...

Ikke før Kjetil Wæhler har sagt han skal legge opp, dukker rustskallen fra Aalesund opp i media igjen og skal gjøre comeback.

Les mer...

Bunnen er nådd

Andre Danielsen på Viking kalte Stabæk for bunnlag, da de tapte for Bærums-laget. Aftenbladet i oljebyen siterte kapteinen. Start har blitt kalt bunnlag 9 ganger av landets største mediehus. Enga derimot, ble kalt bunnlag 11 ganger etter kampen mot Molde. Av TV2 alene...

Les mer...

Trist som faen

Hva er det med disse kongelige? Først Olav den Hellige, som fartet rundt og grunnla tettsteder i hytt og pine, deriblant Borg, som visstnok hadde en foss som het Sarps og etter noen år på skole kunne en østfolding legge sammen to og to, slik at tettstedet fikk navn Sarpsborg.

Les mer...

Om lokomotiv og "hele Norges"..

Hei, jeg heter Lasse og er Vålerenga supporter. Punktum. Det er faktisk så enkelt

Les mer...

Veni vidi vici

Seieren mot Start var forventet. Nervøst forventet. Alt annet ville fått oss på et nytt bunn nivå. Der «I» kun var noe mandagens motstander ville si. Føkke opp Deila sine rolige dager opp mot barselpermisjon. Så skjedde ikke. Vi kom, vi så, vi seiret.

Les mer...

Tyven, tyven...

Ikke bare har tilhengerne av klubben ved Liertoppen frådet i sinne over at Engas supportere bruker fyrverkeri litt utenom nyttårsaften, men noen av Buske(rud)-folka presterer å kalle oss kjeltringer.

Les mer...

La oss koke saft på saftkokere

Ja, ja, ja. Den mektig kritiserte administrasjonen har ikke bare fått ny giv inn med Ronny Deila som hovedtrener fra Januar, Reka inn som sportsdirektør (la di da), Erik Espeseth til å skape ny suksess (bare denne gang for en skikkelig lag) og så har de fått Trøim til å spytte inn store summer for satsing videre.

Les mer...

Januar? Hva faen?

Trur 'em ikke har skjønt det på Valle i det hele tatt.
Kan Tor Olav Trøim sponse et kurs i brannslokning før noe annet skjer der borte?

Les mer...

På tide å ta ansvar

Enga trenger Trøim, Trøim liker Reka, Reka elsker Enga. Det er det vi burde konsentrere oss om.

Les mer...

Eg vil te Bergen, men først...

Brann og Bergen. Litt pest eller kolera for de fleste. Først må jeg bare oppklare noe....

Les mer...

Det er noe rart med Odd

Det er ingen som heter Odd Grenland. I alle fall ikke i følge 1881 gule sider.

Les mer...

Best i by'n....

Om du irriterer deg over dårlig humor i reklamefilmer f.eks, burde du holde deg langt unna dette våset.

 

Nå er det nå engang sånn at flere av oss kommer til å runde halvparten av årene til den jubilerende klubben, men til gjengjeld blir vi bare halvparten av vekta til noen av spillerne på Bislett i går.

Les mer...

Ta deg en tur ned på Bislett i kveld, kom hei på Vål'enga

 Den brukne skiklubben hyller seg selv med sne i dag. Nærmere bestemt seks snes.

Feiringen skal i tillegg skje i gode, gamle lekegrinda vår.

Les mer...

Børst og Ball 2016

Så var det klart for festivalsommer og media skriver så tastatuttene regelrett spruter fra åpne journalistiske kontorlandskap.
Tons of rock er i Halden, Steinkjerfestivalen er i Steinkjer, Fosnavåg Rock er i Fosnavåg, Drøbakfestivalen er i Drøbak og slik fortsetter det i fantastiske oppfinnsomme navn. Hadde bare VG-lista spilt på Lista...

Les mer...

No women at football...

Eller #nwaf om du vil.
De som fråder av hat og allerede banker løs på tastaturet pga overskriften får kose seg med det, mens vi andre leser hva som står under. Som er første advarsel til deg som syns slike utsagn og hashtags er innafor.
SKJERP DEG!

Les mer...

ET SLAGS KAMPREFERAT

For de av oss som synes at 3 kamper om dagen i EM blir litt lite, og samtidig hater at Tippeligaen skal ha dødslang pause - for oss så har lørdagen vært perfekt. Vålerenga har hatt ferie, og er endelig tilbake. Treningene startet opp igjen på tirsdag, rapportene forteller om hardkjør fra første økt. 

Les mer...

Hva nå, Enga?

Skuffa. Skuffa og forbanna. På resultatet. På dommer'n. På manglende flaks. Og her er bomben: Jeg er ikke skuffa på Reka. Ikke på gutta som spelte.

Les mer...

Strømsgodset borte

Det sies at Drammen har et dårligere rykte enn de fortjener. Og det er godt mulig. Med et godt kamera, dus belysning og en hel masse Photoshopiering kan bildene sikkert se fine ut, men byens største attraksjon er en tunnel og fått navn etter kvinnelig prevensjon. Så da kan de bare påstå at harry-faktoren er avtagende....

Les mer...

Umotivert nedrykk

Kjetil Wæhler mener vi tapte kampen før avspark. Grindheim mener at vi ikke har nok spillere i form samtidig. Og Reka rister på huet og mener at slik skal det ikke være. Jeg vet ikke hva som skuffer mest, men med den mentaliteten, føler jeg at jeg har førsteprioritet på sesongbillett i OBOS­ligaen neste år. Og hele fotball­ Norge kommer til å le ræva av seg at Enga innvier ny stadion i nest øverste divisjon. For glisne tribuner. Så får vi se om Trøim gidder å holde på med økonomisk HLR mye lenger.

Les mer...

Lasse L.: Kåffa

Kfum. Kåffa.  Kristelig forening for unge menn. Høres litt teologi-erotisk ut. Kanskje det bare er katolikken i meg... (noen ganger er dobbelbetydning for morsomt å la gå fra seg. Denne kan også være ganske vondt. Visst...).

Les mer...

Nå ruler de for alvor, de unge gulingene

Lasse er klar for derby. Han må bare gi ut litt ris til et par som i aller høyeste grad har fortjent det de siste dagene først. 

Les mer...