Puck

Puck

© Klanen

Best av sju. Kom igjen, Enga!

Det sitrer fortsatt i kroppen etter seieren i Stavanger på fredag. Og jeg er langt fra alene. Samtlige billetter til onsdagens finalekamp på Jordal ble utsolgt på 21 minutter!!!

Det er virkelig hockeyfeber i Oslo for tiden! Fra det forsmedelige 8-0 tapet i slutten av februar, hvor mange ønsket å ta en snøplog og renske ut alt og alle fra klubben, til den best mulige starten på helgen og enden på semifinalene med å smadre Oilers, har vært en virvelvind av følelser og inntrykk for alle oss som er glade i Vål'enga.
At vi supportere hopper og jubler som besatt, uten et snev av tanke på omverdenen, er vanlig å se på tribunene hver gang vi putter mål, men den dresskledde gjengen som prydet skjermen med villbass-feiring fredag kveld, viser bare hvor jævlig mye dette betyr for Vål'enga og alle i klubben, ikke bare oss supportere.
Selv om jeg tror vi vant festen!

Det har vært mange tunge år i oppoverbakke med skuffelser på skuffelser og lite å vise til for landets mest berømte hockeyklubb.
Og for oss supportere er det ekstra ille å se den vi elsker lide på den måten som klubben har gjort. Det preger hverdagen vår også.
Vi får bare tro og håpe at dette er starten på en ny fase. En hvor hockeyekspertene ikke lenger forventer at våre gutter skal falle for utfordringene. At alle andre vil ta seieren hjem til slutt. Det er vår tid for å skinne nå. Gi alt og gi faen!

Hvor stort dette er, hvor mange som elsker denne klubben, viser den enorme interessen som har vært de siste ukene.
Utsolgt, utsolgt og utsolgt. Klanen og klubben måtte ut og advare mot svartebørssalg, så ivrige var folk.
Og trøkket som vi lagde kan de bare drømme om andre steder. Bretta pappvifter eller ei. 
Dette skal vi ta med oss og løfte gutta til nye høyder!

Billettene til første hjemmekamp i finaleserien tok ett minutt mer enn effektiv spilletid i èn periode. Billettene til fjerde finale og andre hjemmekamp (søndag 21.) forsvant fortere enn det!


Bussa kjører til Hamar

Vertshusbussen kjører på alle kamper. Meld deg på her.

Nå også med familiebuss
Første puck droppes i CC Amfi mandag kveld. Øvrige kamper spilles onsdag 17. april (Jordal Amfi), fredag 19. april (CC Amfi), søndag 21. april (Jordal Amfi). Om bønda holder ut, kan det bli eventuelt femte, sjette og syvende kamp. Disse spilles 23. april (CC Amfi), 25. april (Jordal Amfi) og 27. april (CC Amfi).

Nyeste innlegg