© Klanen

Bli medlem

Her finner du informasjon om medlemsfordeler samt hvordan du kan melde deg inn i Klanen.

Medlemsfordeler som Klansmedlem

Som medlem av Klanen støtter du en aktiv supporterkultur med stående og syngende supportere.

Du bidrar til at Vålerenga supportere drar i stort antall på bortekamper og ikke minst du bidrar til landets beste TIFO-show på Vålerenga sine kamper

Du nyter stor fordel av Klanstyrets arbeid ved å få reduserte sesongkortpriser, både på fotball og Ishockey, prisreduksjonen alene er verdt medlemskapet og du bidrar til at Klanen er en stor organisasjon med stor forhandlingsmakt

  • Forkjøpsrett på Klanens borteturer med kraftig rabatterte priser.
  • Tilgang til rabatterte sesongkort og billetter på Østblokka (tidligere kjent som supportertribunen) og på Østkanten (tidligere kjent som Patriot) på Vålerenga Stadion
  • Tilgang til rabatterte sesongkort og billetter på Klansfeltet på Jordal Amfi
  • Forkjøpsrett på cupbilletter og ikke minst cupfinalebilletter.
  • Forkjøpsrett på Europacup billetter
  • Rabatter på diverse supportertøy i Sjappa.
  • Muligheten til å påvirke Klanens arbeide og virke.

Medlemskap

Det koster deg kun kr. 300,- per år å være medlem i Klanen

Medlemskort

Klanskortet kommer elektronisk rett på din mobil ved registrert betaling. Hvis du ønsker å få det fysiske plastkortet kan du enten gå i Sjappa eller du kan få det fra Sjappa i posten. Å få det i posten koster deg 50 kr. ekstra og beløpet må betales på Vipps til Sjappa.

Innmelding i Klanen

Som medlem bidrar du til å støtte Klanens virksomhet. Du kan stille til valg, du kan delta i Klanens gjøremål og du får en rekke fordeler. Alle oppgavene og alle gjøremål i Klanen utføres på dugnad av frivillige men utstyr, forbruksmateriell, stoff, flagg, bannere, spraybokser,  pyrotekniske hjelpemidler koster penger, så ved å støtte Klanen bidrar du til at vi har Norges beste TIFO show på våre kamper. 

Innmelding

Du kan melde deg inn på flere måter:

- Selvbetjening ved å bruke vårt medlemsystem: Medlemsystemet finner du her

Du må registrere opplysninger om deg selv - Navn, e-post og telefonnummer er de viktigste datafeltene for å kunne kommunisere med deg.

Betalingen kan du gjøre ved å benytte kort (vi aksepterer Visa/Mastercard) eller du kan betale med Vipps. Vipps som betalingsmiddel kommer opp som et betalingsalternativ kun hvis du fyller ut feltet telefonnummer og er registrert hos Vipps som en som kan motta faktura i Vipps.

- Personlig ved å fysisk møte opp i Sjappa og si de magiske ordene "Jeg vil bli medlem" da ordner de dette for deg der og da og tar også mot betaling av medlemskapet.

Fornyelse av medlemskapet

Klanen sender hvert år ut faktura med fornyelse av medlemskapet. Dette skjer som regel i perioden november/desember og betalingen du da utfører gjør at medlemskapet ditt fornyes med ett år. Betalingen er frivillig, og du betaler hvis du ønsker å fornye medlemskapet. Klanen sender også ut purringer til de som ikke betaler, men kommer aldri til å sende en slik faktura videre til inkasso. 

Normalt sender vi ut faktura på e-post, det er den løsningen som har minst gebyr og dermed gir Klanen mest mulig av medlemskapet. Dette kan vi bare gjøre til de vi har e-post adresse til. De som vi bare har telefonnummer til sender vi faktura på Vipps til. Dersom du glemmer å betale så vil du kunne motta purringer, disse purringene kommer som faktura på Vipps

Dersom du skal gå i Sjappa og for eksempel kjøpe sesongkort kan du selvsagt også fornye medlemskapet ved å betale i Sjappa når du allikevel er der.

Sjekk deg!

Klanen har et medlemsystem som gjør at du selv kan når som helst sjekke deg selv. Du kan logge deg inn på Medlemsweb og endre dine opplysninger som adresse, telefonnummer og e-post. Dersom du ikke gjør dette så kan det medføre at du ikke lenger mottar fornyelse fra oss.

Medlemservice

Dersom du trenger hjelp med ditt medlemskap, uansett årsak så har vi en svært velfungerende medlemservice. Alle spørsmål kan stilles enten det gjelder innlogging på medlemsweb, spørsmål om betaling, faktura eller medlemsnummer. Send en e-post til medlem@klanen.no så får du hjelp. Medlemservice drives av frivillige medlemmer av Klanen på dugnad.

Miniklanen

MiniKlanen er for barn og unge i alderen 6-13 år og man finner mer informasjon på deres egen side

Nyeste innlegg