Olaug Tvedten 2.jpg
© Foto: Sportfoto.no/ Morten Mitchell Larød

Toppkamp i Toppserien

7 seire på 7 kamper for landets beste damelag og vi ser ingen grunn til at de ikke skal blende dagens motstander med spillet sitt

Det er sol over Oslo og shortsvær for flere enn bare fotballspillere, men det er iskaldt i vannet, så da er det bare å stryke ideen om å dra på stranda.
Opp på Valle og støtt de kongeblå serielederne til nok en seier.

Dagens motstander gikk gjennom en identitetskrise for noen år siden som endte i navneskifte, skifte av draktfarge og klubben ble plutselig en dag yngre, siden Sportsklubben Ørn ble stiftet dagen før Ballklubben Rosenborg.
Trønderklubben var dominerende i mange år på midten av 90-tallet og begynnelsen av totusenårhundredet, men ikke vunnet serien på 21 år.
De fulgte oss tett ifjor, men endte opp uten seriegullet som vi har hengende i trofeskapet.
De fikk derimot en slags trøst av NFF og dommerstanden med en heller kontroversiell VAR-seier i cupfinalen.
Nå skal vi ikke be om hevn, da det innebærer å brenne ned VAR-rommet på Holbergs plass, så da får vi heller satse på overlegent spill, flest mål og i tytterste konsekvens håpe på ærlige dommere iallefall denne kampen.

Det er duket for en aften med festfotball for hva som er Norges to beste lag i Toppserien. Begge lag er gnukne på å slippe inn mål med respektive 3 mot oss og 4 imot bartebylaget, men vi har tilgjengjeld banka inn hele 19 mål mot deres 10.
Og vi håper og tror målteften til Sævik, Tennebø og Tvedten fortsetter slik at damene runder 20 mål og tar sin åttende seier i Toppserien iår.

Ta på deg finshortsen, varm opp stemmebåndene og kom deg på kamp.
For når sola skinner over Enga, da vil det garantert bli fest!

Billetter finner du her


 

Nyeste innlegg