© EngaTifo

Alt ligger til rette for seier

Bruntrøyer har aldri vært noe man har likt i Vål'enga og idag er inget unntak

For de som hytter mer med neven enn å synge høyt, kan vi informere om at sist det trenerteamet vårt var i Obos-ligaen, så tok det litt tid for å få i gang maksineriet.
Riktignok tok de vel over frøspiserne etter nedrykket, men lell. Det er håp i det famøse snøret.

Og dagens snøre er bunnlaget Mjøndalen. Det er noen generasjoner siden laget plukket både sølv og sendte skarrepakket ned en divisjon, eller satte publikumsrekord på Strømsgodset sin hjemmebane, men det er ikke mange år siden de var oppe i Eliten og lekte seg litt også. Siden har det vært mørkebrunt.
Det brtyr at de ikke skal by på annet enn innsats fordi Vål'enga kommer til bygda og denne småklubbsinnsatsen for å slå storebror, er noe vi snart må takle blant spillere og klubb. 

Ikke at det har vært mye dårlig spill. På vårt beste, hadde vi røska tak i de fleste lagene i den øverste divisjonen, men når vi er på vårt dårligste, er det faenmeg sørgmodig.
Når man kaller målet 8-10 sekunder før målet kommer, er det noe seriøst feil som gjentas og gjentas og gjenats.
Vi husker det fra ifjor og vi har sett det skje igjen i år. Dette må vi bare luke ut og holde et høyere bunnivå, ganske enkelt.

Så er det også et snevt frekt å bare be gutta om å putta mål på sjansene sine. Ikke alle sjansene, det er ikke nødvendig å tømme klubben for målscorere før hockeysesongen starter igjen fordi bakgårdsklubber i ævropa vil ha en vålerensk målmaskin.
Men det har vært mye sikting på brystet til keeperen, mener nå vi. Ikke bare er det ekstremt mange avslutninger midt i mål og rett på keeper, men det er også en motvilje til å skyte fra utsiden av boksen.
Når man ser luka fra andre siden av banen, burde det være mulig å la det stå til for gutta på banen. Vi har noen gode skyttere som burde tørre å klinke til kula innimellom. Blir mål av sånt.

Nå er dette tross alt på bortebane, så sjansene for tre poeng er enda bedre enn om Nedre Eiker kom på besøk i storbyen, men det er litt ekstra press på gutta nå. Vi må se og få igang sesongen og huke av noen grønne kryss etter hverandre. Slutte med tull og fjas, så bare kjøre på som vi gjør når vi gjør det som best.
La oss oppfordre til det Einar 'Gubbe' Andersen sa til sine lagkompiser i Mjøndalen for nesten hundre år siden: «Spell i hopes, guttær – spell i hopes!».
Så vil vi bare legge til "Og putte flere mål enn motstander'n, gutter".
Dette fikser vi!

TRE POENG!!!!

 

Nyeste innlegg