Vinn eller forsvinn

Det er så såre enkelt. Alt annet enn seier er takk og farvel til Eliteserien

Hva enn som har skjedd tidligere i år betyr ingenting. Vi er norgesmestere i rundingsbøyer og saltstøtter, spesielt på hjemmebane.
VAR har fratatt oss nok poeng til at vi ville ha vært på trygg plass. Ræva plassering i forhold til forhåpningene, men allikevel trygge.
Vi har krangla innad og utad, det være seg trenere, spillere, administrasjonen, eier og vi supportere. Offentlig oppvask gjentatte ganger.
Dag Eilev mista drømmejobben og så hentet vi en trener fra det eneste laget vi har totalt overkjørt denne sesongen på hjemmebane (selv om det endte i tap fordi dommeren mente det ble jevnere med ti mot elleve). Historiene er mange.

Og media har elsket hvert eneste sekund.

Vålerenga er klikkbait, så alle skriverier de siste ukene, er også deres desperate rop om at Enga må holde seg oppe. 
Derfor er det viktig for mange klubber at vi spiller i deres divisjon også.
Uten oss, er de så godt som ingenting. Eliteserien blir mindre fargerik eller så mister OBOS-ligaen det største mediafokuset de kunne hatt.
Problemet er at de aller fleste tror det er for mye som sitter mentalt og at vi ikke skal greie en seier mot medaljejaktende polkagrisdrakter fra nord.

Så da er det bare en ting å gjøre: bevise for alt og alle at man kan og vil prestere. At vi hører til på øverste nivå.
Det blir vanskelig, men vi vet vi kan. Vi supportere vet det og dere spillere vet det. 

100% Vål'enga. Gi alt. Noe vi tidligere kalte "Blø for drakta". Fra dommeren blåser for avspark til han blåser for full tid.
Aldri gi opp. Slik som vi supportere gjør. Vi har alltid trua.

Om det blir lokalderby mot Kåffa eller skiklubben neste år, så er vi supportere der uansett. Høylytt og i hopetall. For klubben. Vi gir alt og innimellom for mye.

Hadde vært greit å avslutte med at alle med kongeblått hjerte eller drakt samlet alle frustrasjoner, all motgang og alt det negative i den runde lærkula og sparket den så hardt i mål at man må rette på gjerdet bak mål og mure igjen hull i betongen. Gjentatte ganger.

Det er viden kjent at 'vi har ryggen' til våre spillere. Fordi vi ofrer alt hele tiden for Vålerenga. Så nå kan dere gi alt av dere selv, for oss, for klubben og ikke minst for dere selv.

La oss avslutte seriespillet med en seier og en fest. Vi supportere, dere spillere og ikke minst norsk fotball fortjener det idag.

KOM IGJEN, ENGA!!!

Nyeste innlegg