© Klanen

På onsdag er Jordal stedet for håndball, fotball og ishockey

Fotballgutta sparker det hele igang klokka 17 med cupkamp mot Union Carl Berner på kunstgresset. To timer senere går hockygutta på isen, mens håndballdamene inntar parketten for trippel heder og ære denne onsdagen

Union Carl Berner er våre stolte verter for sin aller første NM-kamp noensinne. Klokka 17 er det avspark på Jordal kunstgress og vi har fått tildelt seksjonene A og C, hvor man fortsatt kan kjøpe billetter her
Dette er en god mulighet for å ikke bare støtte Oslos Stolthet, men også et av hovedstadens mindre lag som får et lite økonomisk boost når Vålerenga-supoortere fyller tribunene.

Om man ikke er fornøyd med bare en ballkamp, er det mulighet for å trekke inn i Jordalhallen rett ved siden av kunstgresset etter cupkampen, hvor håndballdamene skal møte Haslum Bærum 2 i sin jagt på opprykk til 1.divisjon, så REMA 1000-ligane og til slutt verdenskvinnedømme!
Avkast klokka 19 og billetter kjøpes i døra (barn og unge kommer gratis inn).

Hvis du vil bytte ball med puck eller bare savner vinteren, er Jordal Amfi stedet å trekke til etter fotballkampen. Hockygutta skal ut i sin sjette semifinale mot Oilers klokka 19 og vi håper på stinn brakke for å løfte gutta frem, slik de hedret de fremmøtte som manet de frem til seier på lørdag, etter de kom under hele 0-3 for siddisene. Sterk opphenting og seiersmålet satt i overtidsspillet til vill jubel både på og rundt isrinken.
Billetter til hockeyfesten finner du her  NÅ ER DET UTSOLGT!!!!

Nyeste innlegg