© EngaTifo

På tide å ta våre fortjente poeng

Det er klart for toppkamp på Valle idag. Stabæk er på besøk, så da er det også tid for å revansjere de forsmedelige poengtapene ifjor.

Jeg husker ikke hvilken av de to kampene som var verst. Bortekampen var første gang det ble snakket om "hvis dette er indikasjon på hvordan sesongen skal bli" og den volleyball-dempingen med begge hender fra Bakenga er fortsatt umulig å fatte var etter boka.
Vel, for å være helt ærlig, så er den ikke det. Klippet av hendelsen brukes som skrekk og advarsel i opplæringen av VAR i andre land og vises som bloopere på dommerkonferanser rundt omkring i hele verden. Gratulerer til forbundet og dommerstanden for internasjonal 'annerkjennelse'!

Men det er liten tvil om at de poengene som glapp der, er noen av de sureste grunnene til at vi havnet i uføre og ultimat ned i OBOS. Turen hjem fra Valle etter hjemmekampen var med en hul følelse i kroppen og den håper vi gutta, nei vi krever at de revansjerer denne sesongen.

Vi dominerte kampen hjemme i november og burde gjøre det samme idag. Bare fortsette med å nekte de sjanser og mål, samt skape sjanser og putte flere mål selv. Enkelt og greit, men allikevel så vanskelig. Men jeg har trua.
Det har vært en treg start for alle lagene i OBOS, da det ikke er noen med full pott etter de to første rundene. Det betyr at det bare er å bygge moment og selvtillit med å gruse bæringene når vårsolen skinner over Enga.

Dagens motstander stiller i sine nye bortedrakter, som visstnok er en hyllest til sine supportere, så da er det vel ingen overraskelse at det er avbildet en 3-åring på magenregionen på den hvite tøyfilla. Så det hadde vært gull om vi slo både klubb og supportere på banen, da vi allerede vet at vi er størst, mest høylytt og best på tribunen.

Dette er ganske enkelt. Vi må vinne på hjemmebane og sette en standard for resten av sesongen. Rekken med ubeseiret på hjemmebane starter idag klokka 17. Om det butter litt imot, får vi hente inspirasjon fra hockey-gutta og fotball-damene, bite tenna sammen og storme inn de avgjørende målene. Vi på tribunen stiller med høylytt sang og støtte gjennom hele kampen. Dette fikser vi sammen!

Ser frem til allsang med alle på matta etter kampen.

I Oslo by! Der herjer vi!
 

Her finner du billetter til kampen

Nyeste innlegg