406324851_1081843046166612_1688393941665745532_n.jpg
© Klanen

Klanens regler for fravær på kamp

Vi har dyttet ned i våre gamle fanziner og fant et lite regelverk i Klansropet fra 1997 som burde følges til punkt og prikke


Klanens regler for fravær på kamp:

Sykdom:
Ingen fraværsgrunn. Legeerklæringer kan ikke aksepteres. Kan du komme deg til lege, kan du komme deg på kamp. Husk å kle deg godt.

Dødsfall:
Eget dødsfall aksepteres som fravær. Klanen må imidrertid varsles minst to uker på forhånd, slik at etterfølgere kan læres opp. Husk at for en godt innarbeidet supporter, trengs det minst to nye. Du ønsker vel ikke at Klanen skal svekkes?

Tannlegebesøk:
Hva skal du til tannlegen for? Tenna mister du snart likevel, enten i slosskamp med en bonde, eller ved at du havner nederst ved gjerdet ved ras. Husk at falske tenner er bedre enn ekte. De få du ikke høl i.

Graviditet:
Hadde jeg blitt gravid, hadde jeg holdt kjeft om det. Alle leger i hele verden ville blitt kjempeinteressert og man blir tvangsinnlagt for undersøkelser. Vål'enga-kampene hadde rent bort i sanda.

Pengeproblemer:
Dette er en dårlig unnskyldning. Du får ihvertfall 7000 kroner i måneden på sosialen. Så mye koster det ikke å se Enga fra VIPen engang. Slutt å klag.

Arbeid:
Man jobber for å få penger for å se Vål'enga. Vi'kke eiera gi deg fri, så skaff deg en annen jobb. Dem fortjener ingen stolt Klansmann- eller kvinne i sin midtre

Unger:
Barn har man skaffa seg for å få noen til å dytte rullestolen når man ikke lenger kan gå. Unga kan du dulle med 5-6 dager i uka. Kampdag skal du på kamp. Men glem aldri å holde deg inne med dem. Investreringa er bortkasta, om dem begynner å drite i deg

Kjærester:
Dama eller fyren din har deg 5-6 dager i uka. Er'u kjerring, el?

Uka har 7 dager, Vålerenga spiller stort sett bare en av dem. Klarer du ikke å sette av den dagen for Enga, er det ingen grunn til å kalle seg Vålerengasupporter.

 

Du finner både Apestreken og Klansropet digitalt her

Nyeste innlegg