Klubben inviterer til fest før og etter jubileumskampen

Den 29. juli 2023 markerer Vålerengens Idrettsforening sin 110-årsdag, og klubben inviterer alle med hjertet i Vålerenga til å ikle seg drakta og bli med på fest

Feiringen begynner allerede klokken 11.30 med en historisk avduking foran storskjermen på sørsiden av stadion. Etter dette fortsetter familiefesten med en spennende og innholdsrik Fanzone før avspark mot Sandefjord. Alle idrettsgrenene i foreningen er invitert til å delta i feiringen og vil være til stede med sine aktiviteter. Mer info om hvilke aktiviteter kommer senere.

Vi oppfordrer alle til å ta på seg Vålerenga-drakt på denne dagen.

Etter kampen blir det en skikkelig bursdagsfest på ØST for alle Vålerenga-supportere over 18 år. Her blir det fantastisk livemusikk, DJ og ikke minst rimelige priser.

Ta med en kompis

Har du sesongkort, vil du snart få en mail fra klubben med tilbud om å ta med deg en venn gratis på kampen. 

I tillegg vil du kunne få kjøpt rabatterte billetter om du er medlem av Klanen, Vålerenga Fotball Elite, Vålerenga Fotball eller Vålerengens Idrettsforening.
Det er mulig å få billetter med 110 kroner avslag per stykk på alle våre tribunedeler.
Bruk kodeordet VIF110 når du bestiller billetter.

Gratisbilletter til lag på Norway Cup

OBOS sponser 25 billetter på lag som spiller i Norway Cup. Påmelding er senest 26. juli og det er et begrenset antall billetter, så kast deg over og meld laget ditt på.
 

 

Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO

Nyeste innlegg