Kart Trasop NM 2 runde.png

Vi vil til Ullevål igjen

Det er tid for NM igjen, som betyr cupkamp og siden det er andre runde betyr det enda et slags lokalderby for fjerde kamp på rad

Det ser ut til at spill mot lag i lavere divisjoner passer A-laget endel bedre enn det meste annet på fotballbanen for tiden, så da er vi takknemlig for at det blir cupkamp i t-baneavstand igjen.
Det er fjorten år siden vi var oppi Vetlandsveien og herjet sist, men tenker det er på tide å slippe skuldra ned og vise at det bor en fotballspiller eller elleve i dette laget.
Greit å leke litt profesjonelle fotballfolk igjen. Det begynner jo å kjennes litt ut som fjorten år siden sist, det også...

Norsk Tipping-ligalaget Oppsal har plukket seks poeng på overtid i serien og måtte ut i ekstraomganger i første runde mot Follo (der de også putta to mål "på overtid").
Trekningen igår tilsier at det blir Oslo-kamp i neste runde, hvor dagens vinner tar imot polkegrisene fra Tromsø i neste runde.

2800 billetter er skjenket til bortesupporterne og her er det mulighet for å støtte lokal klubb økonomisk med å innløse billet, samt dytte i seg pølser og brus til middag fra kiosken.
Den enkleste reisemåten er å ombordstige Bohembussen eller Vertshusbussen før klokka 16, lange over en hundrings, og så bruke apostlenes hester noen meter ved Trasopbanen.
Resterende kongeblått support får bare innse at omdirigeringen fra Ullevål sist, er kortere distanse enn til nærmeste tunnellbane på Oppsal.
Her kan man ta t-bane linje 2 til Tveita (14 min å gå), T-bane linje 3 til Godlia (17 min å gå) eller 76-bussen med stopp på Trasop Skole (2 min å gå).

Møt opp og vær med på reisen for å plukke opp pokalen på Ullevål igjen.


VPN dro opp på Oppsal tidligere i uken og lagde podcast med Eivind, Aslak og Jørgen som er daglig leder i Oppsal Fotball.

 

Billetter til kampen finner du her:

https://oppsalfotball.ticketco.events/no/nb/e/nm_2runde_oppsal__vaalerenga

  

Nyeste innlegg