355560-3fee727d-4fca-4c79-95c1-a332da195a8a-1800.webp
© Vålerenga Håndball Damer

Vålerenga Håndball Damer trenger din hjelp!

Vålerenga Håndball Damer ligger an til opprykk, noe som er et stort løft for hele håndballen og klubben.
Men de økonomiske rammene ved et opprykk, er en utfordring. En utfordring - og et opprykk- du kan hjelpe damene med å oppnå

Vålerenga damer er mer enn bare et håndballag – de er en gruppe dedikerte kvinner med hjerter som virkelig banker for klubben. Denne lidenskapen gjenspeiles i lagets ambisjoner, hvor målet er å gi tilskuerne underholdende og intens håndball. Denne sesongen har damene prestert imponerende, og de befinner seg nå på tabelltopp i 2. divisjon.

Laget har satt seg som mål å rykke opp til 1. divisjon i kommende sesong. Dette er ikke bare et mål for selve laget, men også et strategisk løft for hele klubben. Å spille i 1. divisjon vil være en inspirasjon for de yngre lagene, som får noe å se opp til og strekke seg mot i sin egen utvikling.

Dette løftet vil ikke bare ha en positiv innvirkning på prestasjonene til Vålerenga damer, men det vil også fungere som et viktig lokomotiv for økt rekruttering og bredere aktivitetstilbud i klubben. De yngre spillerne vil bli motivert av å se sitt eget seniorlag konkurrere på et høyere nivå, og dette vil sannsynligvis føre til økt deltakelse og interesse for håndball i alle aldersgrupper.

Vålerenga damer representerer ikke bare et håndballag, men en drivkraft for positiv utvikling og vekst i hele klubben. Med sitt sterke samhold og dedikasjon er de på vei mot å realisere sine ambisjoner, og resultatene deres på banen vil ha positive ringvirkninger for hele håndballmiljøet i klubben.

Sjekk ut Vålerenga Damer sin Spleis og doner til ditt hjertes vellyst!
https://www.spleis.no/project/355560?fbclid=IwAR1h3LU-f-uTFrmFOx9fvZm9gPkO0SoNmM2045PsfhkMHoKOeEgI4XlPkAE

 

Foto: Vålerenga Håndball Damer

Nyeste innlegg