© Klanen

Pubene våre

I tillegg til å være ekstremt opptatt av å støtte Vålerenga har Klanen eierskap i tre puber. Dette gjør oss til best i Norge og unike i Europa. 

I Klanen drekker vi for flere enn bare oss sjøl og evt overskudd fra drift går til fondene våre som støtter Vålerengens Idrettsforening på ulike vis. 

Fellesnevneren for våre tre ganske så ulike steder er hyggelig, kunnskapsrikt personale og hyggelige priser - det er lett å trives på Klanens puber. Vi er stolte over å kunne drifte så flotte steder og anbefaler selvfølgelig Bohemen, Vålerenga Vertshus og Stadionpuben ØST som dine foretrukne vannhull sommer som vinter. 

Bohemen

Vår første og eldste pub er Bohemen. Den åpna vi i 1998 i Arbeidergata 2 i Oslo sentrum og der lever den i beste velgående ennå. Puben er kåret til Norges og Oslos feteste fotballpub i media en rekke ganger og den viser omtrent alt som kan vises med et imponerende antall tv-skjermer i lokalet. Dette har ført til at mange som holder med utenlandske lag har Bohemen som samlingspunkt og base - noe som ofte fører til meget god stemning når laget deres spiller. Mange har vært der i mange år for de vet at Bohemen serverer og leverer. Tilogmed Lonely Planet ble dypt imponert da de var innom. Stedet huser et meget livlig dartmiljø og holder sportsquiz på onsdager og allmennquiz på fredager. Allmennquizen er arrangert siden 1998 og er dermed Norges lengstlevende quiz. Slå den, bønder!    

Besøkadresse er Arbeidergata 2, velkommen!

Hjemmeside Facebookside

Vålerenga Vertshus   

Det sjarmerende røde huset med den deilige bakgården øverst i Strømsveien er et landemerke for mange og den naturlige bydelspuben i området. Vertshuset har blitt en institusjon på Vålerenga og høster mange lovord for at de holder åpent julaften slik at de som ikke har noen skal slippe å sitte alene. 

Det er samlingstedet til hockeysupporterne før og etter hockey på Jordal Amfi og på Vertshuset vises sport på skjermene. Det er ofte quiz, konserter og annet gøy i bakgården eller inne til forlystelse for gjestene. Vålerenga Vertshus ble etablert i 1989 og har dermed passert 30 års drift som pub. Klanen har vært medeier i "Huset" siden 2009 og i 2019 kjøpte vi lokalene for å sikre videre drift av Vertshuset i forbindelse med salg av eiendommen. Lokalene ble samtidig renovert fullstendig og fremstår nytt, trivelig og innbydende. Det er andre gang vi pusser opp etter at vi kom inn på eiersiden.  

Besøkadresse er hjørnet av Hedmarksgata/Strømsveien, velkommen! 

Hjemmeside Facebookside

Stadionpuben ØS     

I 2017 fikk Vålerenga endelig et eget stadion etter 104 års ventetid. Et skikkelig stadion må ha en skikkelig pub og dermed var alt klart for våre tredje pub. Øst er en gastropub med nydelig mat og er mer familieorientert enn de to andre pubene våre. Med eget kjøkken representerer Øst noe helt nytt for oss og det er veldig hyggelig å se at det er liv laga der den ligger i stadionkroppen ut mot torget foran stadion. Øst har vanligvis sitteplass til 80 inne og 80 ute men på kampdager utvider de kraftig og har 800 kvadratmeter med en rekke serveringspunkter utendørs å boltre seg på. Det trengs for trykket er stort både før og etter Vålerengas kamper. Ikke bli overrasket om du finner ei stor gamme med fyring på torget vinterstid, det er ØST som nekter å bli med på at det ikke er uteservering om vinteren. ØST viser sport på tv-skjermer både ute og inne! Øst holder konserter og temakvelder som feks vin- og whiskey-smaking.  Øst er fabelaktige på å arrangere eventer for deg og dine både privat og i jobbsammenheng. Ta kontakt med dem. 

Besøksadresse er Innspurten 12 på torget foran stadion, velkommen!

Hjemmeside Facebookside 

Nyeste innlegg