433291611_925023072411467_5919080500636233550_n.jpg

Super duper onsdag!!!

Etter suksessen med super-Lørdag nylig, øker vi innsatsen med en super duper onsdag....

Det ligger tilrette for trippel glede for oss Vålerenga-tilhengere idag med både fotball, håndball og ishockey på plakaten.

Håndballdamene skal i aksjon klokka 19 i Jordalhallen og møter Haslum Bærum sitt andrelag. Førstelaget til Bærumsdamene troner på toppen av 1.divisjon og skal nok spille i REMA 1000-ligaen neste år, men andrelaget skal være grei match for våre damer ikveld. Både Kaja Kristine Engh og Victoria Sande Petersen har banket inn over 80 mål på respektive 21 og 18 kamper denne sesongen, så får vi tro de fortsetter den gode flyten og leverer masse mål med resten av damene for å rykke noen plasser opp på tabellen. 
Barn og unge går inn gratis, ellers kjøper man billett i døra.

Samtidig som håndballdamene starter sin klatring på tabellen, skal hockeygutta ut i hva vi håper blir siste semifinalekamp for denne sesongen. Viljen de har vist etter å ha ligget under 0-3 før halve kampen var spilt forrige hjemmekamp, er bare imponerende. Med mulig unntak av andre periode på mandag.
Knallsterk seier i bankfilialen i Stavanger ble det okke som, vår første sluttspillseier der nede, som gir oss muligheten til å avslutte serien med semifinaler på hjemmeis. Over 1400 billetter ble revet bort på to minutter etter av sluttsignalet lød i oljebyen, så det blir stinn brakke på amfi'n og vi håper alle lager så mye støy som mulig for å løfte våre gutter frem til noen dager fri før finalene starter.
Så håper vi på vill jubel og lille-lørdag feiring etter kampen!!! 

Men før begge de to kampene skal fotballgutta i aksjon. Veien til Ullevål og Hans Majestet Kongens Trofe starter idag på kunstgresset utenfor Jordalhallen klokken 17.00, når Union Carl Berner tar oss imot til sin aller første NM-kamp i klubbens historie. Tidligere Vålerenga Sjakk-spiller Magnus Carlsen har visstnok spilt for UCB tidligere, men det er vel det mest spennende vi har å fortelle om dagens motstander.
Forvent litt unge ansikter på banen i Vålerenga-drakt idag, men det burde uansett ikke være særlig grunn til bekymring av den grunn, da 4. divisjonslaget fra en av landets få firkantede rundkjøringer, skal være en enkel oppgave for våre gutter. Spesielt med tanke på at Vårt Oslo la det frem som at Union er en nabolagsklubb, mens Enga satser på Champions League. Vi tipper mye av journalistlønnen går med til ildvann, men liker tankegangen for det.

Det ryktes om at nabolagsrundkjøringsklubben har stående, syngende supportere - i motsetning til de som sitter og synger eller står og ikke synger i fjerdedivisjon - så da kan vi kanskje forvente mer motstand på tribunen. Det er lagt opp slik at deres supportere er midt i en Vål'enga-supporter sandwich, da de har den midtre tribunesektor B, mens vi har flankene A og C. Det er fortsatt billetter igjen til kampen.

Så da er det bare å ta på seg drakt, skjerf og sangstemmen, ta turen til Jordal og starte nedtellinga til serier, seier og seier på denne solfylte onsdagen i hovedstaden.
 

PS! Det er noen utskudd som forsøker å tjene seg rik på salg av billetter til Engasupportere, spesielt til hockeykampen og bortekampen mot Liiiin den 20. april, som vi skrev om igår. Husk at det er ulovlig å selge billetter over pålydende beløp. Vi håper ingen kjøper svartebørsbilletter, men for de som selger disse skal vite at transaksjonen og billettene er enkelt å spore.
For når du svindler andre, hvorfor skal de beskytte deg?

 

Nyeste innlegg