347403318_764405412081198_6871924016077943406_n.jpg
© Foto: Sportfoto.no/ Morten Mitchell Larød

Kråker skadeskutt av unggutter på Valle

"Jeg elsker unggutter!!!!!". Mulig gårsdagens beste sitat ble tatt noe ut av konteksten når vi alle brøt ut i latter rett etterpå.

Mossingene dytta en kar foran tv-kamera og mikrofon til pause som mente de absolutt ikke skulle sluppet inn mål mot Enga. Spesielt på hjørnespark. "Fordi vi er så fysisk mye bedre enn de". Ja vel.

Problemet for dem, er at mossespillerne var dårligere på nesten alt annet. Om man ikke teller taperoppførselen deres, men den skal de få bevare selv.
Vi tapte skuffende mange løpsdueller med ball i beina, både når vi hadde ballen, eller de kom med den, men det viste seg at det ikke gjorde noen utslag. Vi skjønte at det var lettere og bedre å bare rundspille dem, istedet for å la de komme for nære.

Kanskje fysikk er veien å gå for en gjeng smågutter som ikke holder kvaliteten som trengs i OBOS-ligaen. Makan til survete drittunger som stadig tydde til ufine triks, er det gudskjelov lenge mellom hver gang man ser på en fotballbane.
Men igjen svikter dommerteamet, som så altfor ofte før, med å ikke slå ned på oppførsel man vanligvis ser blant  9-åringer som er sure fordi de blir utspilt av motstanderen.
På den andre siden, betyr evnukk-dømmingen at jeg vinner penger på oddsen når Hoffmann selvfølgelig scorer senere i kampen (selv om første innsats var på utligning).

 Det som var best av alt igår var reaksjonen våre gutter hadde på Moss sin barnslige oppførsel. Stå opp og ta vare på hverandre, så sette opp tempo, heve intensiteten og banke inn noen mål. 
At det er fra hjemmesnekra unggutter, er ennå mer gledelig! 

16 mål på de siste fire kampene er musikk i alle våres ører. 8 seire på de siste 9 kampene smaker også bare digg.
Direkte opprykk, luften virker litt renere, smilet sitter litt lettere og sola skinner over Enga.
Da er det et skår i gleden at Petter Strand må ta en liten pause. La oss håpe den blir ørliten, selv om det glimtet fra både den ene og den andre unggutten igår, som måtte hoppe inn for skadede førstevalg.

Strand har vært såpass klart best i år, at Banens bestepremie er uoffisielt blitt kalt for "de som ikke er Petter Strand" under øverste pallplass.

God bedring, Petter! 

Til resten av laget: la oss fortsette denne festen! I år så tar vi alt!
 

Nyeste innlegg