© EngaTifo

På tryne mot Bryne

Vi har forsøkt flere positive vinklinger enn det finnes vinkler i en vinkelfabrikk, så da får vi sikte oss inn mot omvendt psykologi

Vi vet hva som kommer: sol, tidlig avspark på en lørdag og masse folk. Og enda et forsmedelig poengtap. Nok en gang på den såkalte hjemmebanen.
Tror Kåffa har flere seire på denne 'hjemmebanen' enn vi har de siste årene.
Joda, et lysglimt på onsdag, da vi slo Eliteserielaget Tromsø, men de er så dårlige at de fikk oss til å se jevngode ut.
Et feilaktig slått innlegg havnet i mål og vi snublet videre i cupen.

Det klør av å være negativ før kampen, så det får holde med omvendt psykologi...

For vi vet egentlig hva som kommer: sol, fotball, folk som elsker klubben og som vil støtte gutta høylytt. I håpet at den 12. spilleren gir resten av laget nok løft til å ta årets første tre-poenger på hjemmebane. For det fortjener vi alle sammen. En opptur i ligaen. En skyfri himmel. I håpet at de kongeblå gir oss en problemfri en-og-en-halv time i gode venners lag. Så får vi velge om vi vil være nykter etter kampen, men at det kun er gjengen fra Jæren som er svimmel etterpå.
Og dama i Eidsvåg sin sang måtte innse at det er ikke sånn livet er akkurat nå, men det er det faktisk noe vi kan og skal gjøre noe med selv.

Gå ut på banen, gi alt og blø for drakta. Vi må ikke alltid tråkle oss hele veien innenfor femmeteren før vi avslutter. Klink til og skyt gjerne utenfor sekstenmeteren også. Krysset er alltid åpent.
Bare ikke skyt keeperen god. På tide å sprekke det trollet og ikke minst sprekke 0'en for hjemmeseire.

Som jeg skrev sist, vi må opp på den mentale hesten og ri over motstanderne nå. Vi er bedre enn alle de andre og vi skal ikke la oss pirke på nesa fordi alle, absolutt alle, gir sitt ypperste for å vinne kampen mot oss iår. Vi er laget å slå. La oss slutte med å la de gjøre det. 
For gutta, vi elsker dere. Vi mener dere er best. Vi vet vi kan vinne denne kampen og vi vet vi kan vinne den neste. Ikke tvil på det.
Og ikke tvil på egne eller medspilleres egenskaper. Det er ikke slutt før den feite dommeren blåser og så lenge vi har muligheten til å vinne ballen, kan vi det. Og kan vi vinne ballen, kan vi putte mål når vi gjør det.
Så da er det bare på tide å gjøre det.
Rist av alt annet. Ligaen starter idag. Sol, folkefest og hjemmeseier. 

Vi står sammen. Og kjemper. Og vinner, til slutt.

Nyeste innlegg