OverblikketOverblikket: Sparta borte

Tre runder av GET-ligaen er unnagjort. Vålerenga bader i sumpa. I dag er det runde #4.

Les mer...

Overblikket: Tap over hele linja

Det var ikke slik vi hadde tenkt å åpne mandagen. Det hadde smakt så godt med en seier eller to nå etter en horribel lang-uke. Både A-laget og U20-laget tapte.

Les mer...

Overblikket: Topp mot bunn

I eftermiddag kommer serielederen på besøk. Det kan bli stygge siffre om ikke Vålerenga går hardt ut fra start.

Les mer...

Overblikket: Frisk og Sparta

Søndag eftermiddag går to kamper av stabelen. Oppå hverandre. Sånt blir vi sinna av.

Les mer...

Overblikket: Tap på skauen

Kampen i Lørenskog Ishall torsdag ble kraftig forsinket, en dør var kranglete, men så etter et raid med vinkelsliper kom man i gang, og for en start!

Les mer...

Overblikket: Lørenskog neste

Kampene kommer tett som hagl nå, og nå er det er på tide å ta turen til Lørenskog for første gang denne sesongen.

Les mer...

Overblikket: U20-tap, hjelp og hjemmedommere

U20 spillte byderby tirsdag, vi vil gjerne ha hjelp fra deg, og vi bevitnet dommere som desperat forsøkte å gi hjemmelaget seieren tirsdag aften.

Les mer...

Overblikket: Gjøvik? Nei eller ja takk...?

Mange ting gjøres best én gang, ikke to eller flere. En gang er en happening, to ganger tradisjon. Trenger vi denne tradisjonen?

Les mer...

Overblikket: Exit Myrvold

Det holdt én kamp. Så var det slutt.

Les mer...

Overblikket: Let the games begin

Så er dagen kommet, Vålerenga møter Storhamar "hjemme" og vi gleder oss fryktelig mye til kl. 19:00 i aften. Ja, og så er det potensielt kampbilletter igjen, og toget har plass. Og Anders håper på skriking.

Les mer...

Overblikket: Skauen-deng og 6. plass

Tirsdag var det duket for siste treningskamp før pucken droppes for alvor "hjemme" i Gjøvik Olympiske Fjellhall fredag, og vi er tippa på 6. plass. Ja, og så er det kick off på Vålerenga Vertshus i aften.

Les mer...

Overblikket: Panikk, mer panikk, stålkontroll, Gjøvik og 70 %

Nye Jordal Amfi er kraftig forsinket, Furuset Forum ikke godkjent, Anders Myrvold har signert, vi skal til Gjøvik og Erik Follestad Johansen mener noe. Igjen. Overblikket er klart.

Les mer...

Overblikket: Gjøvik, isfiske og popcorn

Det nærmer seg dropp i Gjøvik Olympiske Fjellhall, toget går og det er billetter igjen. Det ble ikke noe av isfikset, og Stavanger Oilers prøver nye lokkemidler.

Les mer...

Overblikket: På tide å få hodet ut av stumpen

Vi tilbyr et kjedelig overblikk i aften, men akk så nødvendig. Det drar seg til, fortere enn man skulle tro.

Les mer...

Overblikket:: Togbilletter Gjøvik, Iron man Ylven, Iron Men Vålerenga,, køller og sesongkort

Ishockeyen rører på seg. Sommerdøsen er for lengst over og godt er det!

Les mer...

Overblikket: Gjøvik, Myrvold og langt pokker i vold

Vi skal til Gjøvik, og da trenger vi billetter. Vi myser på en gammal røver, og laget er på is.

Les mer...

Overblikket: Klanen railways ruller til Gjøvik

Så er det klart. Til seriåpninga, "hjemmekampen" mot Storhamar i fjellhallen på Gjøvik fredag 8. september kl. 19:00, har Klanen chartret tog. Dette blir innledningen på tidenes Vålerenga-helg!

Les mer...

Overblikket: En tradisjon i dass?

Vi går (sannsynligvis) en begredelig sesong i møte. Mange, Overblikket også, har innsett dette for lengst. Det blir et drittår i Furuset Forum. Men kan vi alle i det minste ikke late som det kan bli en ok sesong da? Det er vanskelig når klubben ikke engang forsøker de heller.

Les mer...

Overblikket: Alle mann til Gjøvik

Vålerenga Ishockey forsøker å få spille sin serieåpning mot Storhamar i Gjøvik fjellhall. Selv om det virker smått genialt er det kanskje ikke helt problemfritt...

Les mer...

Overblikket: Vålerenga i frontkollisjon

Det skjer fra tid til annen, Vålerenga kolliderer med seg selv. Nå ser det ut til å skje igjen - men vi håper på at det kan ordne seg.

Les mer...

Overblikket: Kong Kurs rider riktig hest

Det er lite nytt fra kontorene i Stålfjæra, og «Iskrigerne» er mest opptatt av å spille håndball – ja du leser riktig, håndball – i sommerdøsen. Derfor drister vi oss til å kikke litt på Norges største luftslott – Lørenskog Ishockey.

Les mer...

Overblikket: Off season, men ingen grunn til å slappe av!

Vi er i sommerdøsen, it's silly season. Man kan forvente lavere aktivitet. Spesielt hos Vålerenga som tradisjonelt ikke har sagt så mye som et bøss i silly season. Men det var før, nå er saken annerledes. Vi rakner, hold dere fast.

Les mer...

Overblikket: Signeringer og skrot

Som vanlig på denne tiden av året er det lite å melde om. Eller vent...! Det er faktisk en del å melde om jevnt over. Klubben har nemlig bestemt seg for å kjøre en åpen politikk, og det betyr at vi vintertørste får påfyll.

Les mer...

Overblikket: Vårrengjøring

Det er vår, og da følger både tradisjonell og nødvendig vårrengjøring sted. Garderoben spyles, og ut med vannet surfer, seiler og renner en del spillere.

Les mer...

Overblikket: Ylven og «Året rundt»

Siden vi skrablet sist har det rørt litt på seg – stikk i strid med all tradisjon på denne tiden av året signerer Vålerenga spillere så blekket spruter. Og så kikker vi litt på dette med «Året rundt med Vål’enga!».

Les mer...