#Overblikket: Steffen Thoresen inn nå!

Det er på tide at Anders Myrvold gjør seg fortjent til pengene han ikke får i Vålerenga – hent tilbake Steffen Thoresen nå! Vi behøver ikke vente på ny sportssjef eller ny head coach, dette er en no-brainer; få fyren inn!

Ja vel. Jaha. Ok. Men hva skal vi med en halvgammel gærning av en ripete diamant da? Jo, vi skal ha en busemann.

Vi har et lag fullt av «fine fyrer», og det er sikkert vel og bra det altså. Men «fine fyrer» alene er hyggelig på grillfesten etter å ha røket ut i kvartfinalene, men svært lite brukbart om vi skal vinne NM-gull. Vi kan ikke i denne idretten ha et lag bestående av bare «fine fyrer».

Og før noen hiver seg ivrig over tastaturet og skal hudflette meg; jeg mener ikke at vi skal kaste ut noen. Det får andre mene noe om. Vi har ledige plasser i stallen, ergo behøver ingen dra for min del, men vi må ha noen inn. Og her er sakens kjerne.

Vi må få inn noen busemenn. Noen som smeller mostander gjennom vantet mens de spiser deres førstefødte og nynner kum-bah-fucking-yah! Som rydder isen bare ved å se stygt på skremte motstandere. En sånn fyr du har mareritt over og sjukmelder deg for å slippe å møte.

Vi begynner med Steffen Thoresen.

Roy Johansen har jo tatt over Manglerud, og som kjent elsker Roy halvfeite, 33 år gamle over the top svensker. Steffen passer ikke inn i idealbildet til Roy. Problem solved – go get! Jadda, jadda, jadda - Steffen begynner å dra på åra, men han er seig, en seig jævel. Akkurat som far hans var. En seig, ful jævel.

Og Steffen bør være vår seige, fule jævel.

Jeg har ikke sjekka tallene, det får være grenser til research, men det kan være det samme. Jeg blåser i om han tar minutter, men han bør holde seg unna karantener. I hvert fall mange. La oss anta at Brekke Henriksen blir, og så henter vi i samme jafs Mikael Dokken fra pengebingen i Asker. Tenk den rekka’a!

Snakker vi Hanson-klasse?

Og til alle våre «fine fyrer»: ja da, vi elsker dere!

#FreeVilliamStrøm!

God natt, Vålerenga. Hvor hen du er…

 

Nyeste innlegg