OverblikketOverblikket: Det snør ikke nå fordi..

...det er hett. Ting skjer i klubben som tilsier at noe er i gjære. Vi er i gang med å bygge klubben opp igjen til Nye Jordal Amfi står klar, og mandag kom nyheten om at to av gutta har signert nye kontrakter. Det og mere til i dagens «Overblikket».

Les mer...

Overblikket: Nå kan Jordal bli (litt) din!

Jordal Amfi (1951-2017 *sniff*) er under hammer, slegge, meisel, spett og dynamitt mm. Sorgen er selvfølgelig stor, men det er ugjenkallelig slutt. Men vi vet råd.

Les mer...

Overblikket: Så er dagen (nesten) kommet

Eller jadda jaddda, neida neida, den er ikke kommet riktig enda, det er på lørdag. Men det nærmer seg. Og vi gleder oss som unger. Vi er spente på en del ting selvfølgelig, men mest spent er vi på om XXX faktisk kommer seg til kamp...

Les mer...

Vi tror dette blir bra!

Ok, vi skal flytte til Furuset Forum. All tvil er feid til side og kontraktene er underskrevet. Ikke noe mere smålig drit fra Manglerud Star som kan stikke kjepper i hjulene. Manglerud Star fremstod for øvrig som en ok klubb før, så er ikke tilfelle lenger.

Les mer...

Overblikket: 18 jævla sekunder

Ja, 18 jævla sekunder, mer skulle det ikke til for å blokkere Vålerenga fra å ta poeng.

Les mer...

Overblikket: ...og pucken er i gang!

Så er endelig pucken droppet for Vålerengas del i sesongen 2016/2017. Og årets sesong startet nesten akkurat som forrige sesong; St. Hallvards menn vant 2-1 i spilleforlengelse på Hamar. For...

Les mer...

Køller i fri dans?

Det er sol, sommer - og jammen oss snart klart for å gå på is i Jordal Amfi. Da kan det fort bli køller i fri dans...

Les mer...

Du kan (kanskje) få deg litt!

Forhåpentligvis kan du få deg litt. Det er mange av oss som vil ha seg litt, og vi har fått folk på banen som kanskje kan være behjelpelig.

Les mer...

Sesongkort, stoler og betong

Sesongkortene for siste sesong i Jordal Amfi er klare for salg - og vi krever sete og betong inn i evigheten!

Les mer...

The winner is... og takk for reisen.

Konkurransen(e) er over, og vinneren av konkurransen(e) i "Overblikket" sesongen 2015/2016 er trukket. Og så takker vi for oss.

Les mer...

Black monday

Vi har lagt en grusom Vålerenga-helg bak oss, og vi depper.

Les mer...

Det er nå det gjelder (part #2)

Jepp, Frisk Asker er bygones. Easy peasy. Nå venter Lørenskog i transportetappen mot finalene.

Les mer...

Lørenskog neste + konkurranse

Så hadde ikke Petter Thoresen baller allikevel. Det ble Lørenskog i semifinalene. Det, og konkurranse står på menyen denne onsdagen.

Les mer...

Stavanger neste?

Vålerenga gjorde det mest mulig spennende, 6. kamp i kvartfinaleserien gikk til plutselig død, men der ble det natta og tidlig sommerferie for Frisk Asker.

Les mer...

Så ble det Frisk Asker + konkurranse

Kampen som ble spilt tirsdag aften var av null betydning. Det som hadde og har betydning er «trekningene» av kvartfinalene.

Les mer...