Trond L.Køppfinaleshow med VIF damer og Vertshusbussen.

Lørdag 23. november kl 16:00 spilles cupfinalen mellom Vålerenga og LSK Kvinner i Telenor Arena på Fornebu.

Les mer...

Det verste veivalget – NFF på villspor

I går så kunne hele fotball-Norge se Bjørnar Posse Sandboe debattere bruk av pyroteknikk med Nils Fisketjønn på Eurosport/Max. Supportere fra hele landet kunne med egne øyne se at NFF sin representant bli avkledd og avslørt på direkte-TV.

Les mer...

Et levende tribuneliv – veien videre

Etter lørdagens hendelser ser jeg at svært mange i fotballfamilien har sammenfattende syn. Det har skjedd en dreining av debatten. Alle er enige om at maskering og kasting av pyro-effekter inn på banen er en uting, men mange mener at noen kamper fortjener en kul ramme og at blussing og pyro-effekter bør kunne tillates som en del av en sånn ramme

Les mer...

For ære - for hverandre

På lørdag 26 oktober kl. 16:00 møter vi Lillestrøm borte på Vårt Åråsen. Vi er klare for det som er norsk fotballs mest intense kamp. Disse kampene lever sitt eget liv, resulatet er aldri gitt på forhånd. Vi drar til Lillestrøm med hevn i tankene, etter det forsmedelige tapet på hjemmebane tidligere i år.

Les mer...

Nå er det bekmørkt

Det er ikke Klanen og Klanen’s styre som ansetter eller sparker noen i Vålerenga. Dette er det klubben som driver med. Vår oppgave er å støtte Vålerenga. Vi ønsker å fylle stadion med stående og syngende supportere. Med den sportslige utviklingen vi er vitne til nå, så er den oppgaven formidabel.

Les mer...

Før Sarpsborg borte

Vi er klar til kamp igjen. Eliteserien har hatt landslagspause men nå starter høstjakta på ordentlig. Vålerenga skal møte Sarpsborg borte etter to ukers pause, vi møter et lag som ligger aller sist på tabellen. Hva kan gå galt?

Les mer...

Hva skjer med TIFO-Opphenget

For deg som lengter etter TIFO-oppheng, for deg som har hodet fullt av spørsmål, for deg som har hodet fullt av planer. Her kommer det informasjon om hvor vi står i forhold til å få på plass TIFO-opphenget

Les mer...

Det er som mørkest rett før det blir lyst igjen

Resultatene er faktum, 5 kamper, kun 2 poeng. Dette er umulig å gjøre noe med. Det er historie. Det var ikke det vi håpet på, det var ikke det vi ville ha. Vi vet, for vi har fulgt Vålerenga lenge, at vi får ikke alltid det vi vil ha.

Les mer...

Gratulerer med dagen

I dag feirer vi Vålerenga. Det er 106 år siden verdens vakreste idrettsforening ble stiftet i et kassesnekkeri. Siden den gang har klubben eksistert til glede og fortvilelse for mange generasjoner av supportere på Oslo’s østkant og langt utover det.

Les mer...

Før Haugesund borte

Akkurat nå så sitter det mellom 20 og 30 ivrige supportere ombord i Bohembussen. Vi har forventninger om at det blir en morsom tur, mens forventningene til kampen er mildt moderate. Så kjære Vålerenga, Bare senk skuldrene og lek så blir det som det blir.

Les mer...

Klanen er urokkelig

Tillat meg å være klokkeklar, Vålerenga og Klanen er mot rasisme. I 1996 ble «Vålerenga mot rasisme» etablert i et samarbeid mellom klubben og Klanen. Standpunktet vårt er uforandret, og det er like viktig i dag som den gang. Klanens eget manifest fastslår «Vi er antirasistiske, ikkevoldelige og inkluderende, samtidig som vi har et dårlig rykte å ta vare på»

Les mer...

Suksess bør belønnes

Det er klart for fotballens festdag, 16. mai, 20 grader, flomlys på stadion og et Vålerenga som er i fyr og flamme. Som Oslo-borger, som fotball interessert, som supporter, nå er tiden inne til å gi Vålerenga sine spillere en belønning. Belønningen er at du løser billett og kommer på kamp.

Les mer...

Vålerenga i flytsonen?

Det var så deilig. Jubelscenene, målfeiringen til Chiddi, der supportere og spillere feirer scoringen sammen. Det var så etterlengtet, så fortjent, så utrolig vakkert. Denne seieren, den har både spillere og supportere ventet på, årets første borteseier.

Les mer...

VIF Damer mot LSK Kvinner – Søndag 5. mai kl. 17:00

Vi overøser dere ikke akkurat med saker om VIF Damer, men noen utvalgte godbiter finnes det. Og kampen mot LSK Kvinner på søndag er en slik godbit. VIF Damer har hatt en forrykende start på årets sesong, og har fem av seks mulige seire, en uavgjort og overhodet ingen tap.

Les mer...

Ikke stikk hodet i sanden

Klanen, og fotballsupportere generelt har alltid hentet inspirasjon fra utlandet. I mange år så var mange av våre supportere opptatt av England og engelsk supporterkultur. Dette er fortsatt et faktum, men vi ser også at det hentes inspirasjon fra andre land. Dette medfører at norske supportergrupper har andre krav, andre ønsker enn de tidligere generasjoner.

Les mer...

Gjør norsk fotball bedre

Norsk fotball blir snakket ned, eliteserien er dårlig, det er for dårlige spillere, trenere, dommere og listen er visst uendelig. Her er mine råd for å gjøre norsk fotball til en suksess.

Les mer...

FØR BRANN BORTE

Vålerenga reiser over fjellet for å møte Brann, mandag 22. april kl 20:00 på Brann Stadion. Pendelen svinger og det er vår tur til å vinne i år. Nesten ingenting smaker så søtt som å suge på den seierskaramellen hele veien hjem til Oslo.

Les mer...

Påsketur over fjell og fjord

Vi har akkurat begynt å lande etter nok en hjemmekamp med festfotball fra Vålerenga, de to tapene på Mørekysten er blåst bort, nå ser vi fremover. Vi inviterer til påsketur, og vi flytter festfotballen med oss til Bergen, for det er nå det snur på bortebane.

Les mer...

Klassisk vårtegn, NFF gir faen i Oslo fotballen

Da er 1. runde i NM klar. NFF i sin uendelige visdom sender Vålerenga direkte på tur i bygdenorge. Vi skal møte Faaberg Fotball som ligger utenfor Lillehammer. Ikke nok med det, vi får ikke spilt kampen den 1. mai som normalt, men siden vi har mandagskamp den 29. april så må vi til Lillehammer på en torsdag. 40 mils rundreise på en torsdag, da blir det ikke lett å lage fest.

Les mer...

Molde borte - nyt våren

Noen av oss har akkurat landet i Oslo, men vi er ustoppelige på tribunen. Onsdag førstkommende er det ny bortetur, denne gang mot etikkens høyborg Molde. Du som skal avgårde må merke deg at avreisetidspunktet har blitt flyttet til kl 08:00 fra Bohemen

Les mer...

Nå er det gøy å være på kamp

Sitter på jobb, det er to dager siden kamp, tråler fortsatt gjennom aviser for å se om der er noen nye lovord jeg ikke har fått med meg. Etter vinterens lange ventetid så smakte denne karamellen utrolig godt.

Les mer...

Nå er det opp til dere

Vi har ventet og ventet. Dere har trent og trent. Felles for oss begge er at vi har sett frem mot seriestart. Vi er klare, er dere?

Les mer...

Medlemskap med mening

Vålerenga fotball – Breddeavdelingen, på treningsleir i Gøteborg denne helgen. En helg som er satt sammen som en eneste stor treningsleir for hele breddeklubben. Totalt er det rundt 450 Vålerenga mennesker som virkelig kommer til å sette farge på Gøteborg.

Les mer...

Tenk om

Drømmer kan bli til målsetninger, tanker kan bli til virkelighet. Ønsker kan omsettes til handling. Tenk om alt du ønsket deg plutselig skjedde. Tenk om du delte min optimisme

Les mer...

I år så tar vi alt

Det er vår, temperaturen stiger. Iskrigerne er seriemestere og fortsetter sin reise mot det aller gjeveste trofeet - «bøtta». Vålerenga fotball gjør seg klar til seriestart, i år så tar vi alt.

Les mer...