Trond L.Før Sarpsborg borte

Vi er klar til kamp igjen. Eliteserien har hatt landslagspause men nå starter høstjakta på ordentlig. Vålerenga skal møte Sarpsborg borte etter to ukers pause, vi møter et lag som ligger aller sist på tabellen. Hva kan gå galt?

Les mer...

Hva skjer med TIFO-Opphenget

For deg som lengter etter TIFO-oppheng, for deg som har hodet fullt av spørsmål, for deg som har hodet fullt av planer. Her kommer det informasjon om hvor vi står i forhold til å få på plass TIFO-opphenget

Les mer...

Det er som mørkest rett før det blir lyst igjen

Resultatene er faktum, 5 kamper, kun 2 poeng. Dette er umulig å gjøre noe med. Det er historie. Det var ikke det vi håpet på, det var ikke det vi ville ha. Vi vet, for vi har fulgt Vålerenga lenge, at vi får ikke alltid det vi vil ha.

Les mer...

Gratulerer med dagen

I dag feirer vi Vålerenga. Det er 106 år siden verdens vakreste idrettsforening ble stiftet i et kassesnekkeri. Siden den gang har klubben eksistert til glede og fortvilelse for mange generasjoner av supportere på Oslo’s østkant og langt utover det.

Les mer...

Før Haugesund borte

Akkurat nå så sitter det mellom 20 og 30 ivrige supportere ombord i Bohembussen. Vi har forventninger om at det blir en morsom tur, mens forventningene til kampen er mildt moderate. Så kjære Vålerenga, Bare senk skuldrene og lek så blir det som det blir.

Les mer...

Klanen er urokkelig

Tillat meg å være klokkeklar, Vålerenga og Klanen er mot rasisme. I 1996 ble «Vålerenga mot rasisme» etablert i et samarbeid mellom klubben og Klanen. Standpunktet vårt er uforandret, og det er like viktig i dag som den gang. Klanens eget manifest fastslår «Vi er antirasistiske, ikkevoldelige og inkluderende, samtidig som vi har et dårlig rykte å ta vare på»

Les mer...

Suksess bør belønnes

Det er klart for fotballens festdag, 16. mai, 20 grader, flomlys på stadion og et Vålerenga som er i fyr og flamme. Som Oslo-borger, som fotball interessert, som supporter, nå er tiden inne til å gi Vålerenga sine spillere en belønning. Belønningen er at du løser billett og kommer på kamp.

Les mer...

Vålerenga i flytsonen?

Det var så deilig. Jubelscenene, målfeiringen til Chiddi, der supportere og spillere feirer scoringen sammen. Det var så etterlengtet, så fortjent, så utrolig vakkert. Denne seieren, den har både spillere og supportere ventet på, årets første borteseier.

Les mer...

VIF Damer mot LSK Kvinner – Søndag 5. mai kl. 17:00

Vi overøser dere ikke akkurat med saker om VIF Damer, men noen utvalgte godbiter finnes det. Og kampen mot LSK Kvinner på søndag er en slik godbit. VIF Damer har hatt en forrykende start på årets sesong, og har fem av seks mulige seire, en uavgjort og overhodet ingen tap.

Les mer...

Ikke stikk hodet i sanden

Klanen, og fotballsupportere generelt har alltid hentet inspirasjon fra utlandet. I mange år så var mange av våre supportere opptatt av England og engelsk supporterkultur. Dette er fortsatt et faktum, men vi ser også at det hentes inspirasjon fra andre land. Dette medfører at norske supportergrupper har andre krav, andre ønsker enn de tidligere generasjoner.

Les mer...

Gjør norsk fotball bedre

Norsk fotball blir snakket ned, eliteserien er dårlig, det er for dårlige spillere, trenere, dommere og listen er visst uendelig. Her er mine råd for å gjøre norsk fotball til en suksess.

Les mer...

FØR BRANN BORTE

Vålerenga reiser over fjellet for å møte Brann, mandag 22. april kl 20:00 på Brann Stadion. Pendelen svinger og det er vår tur til å vinne i år. Nesten ingenting smaker så søtt som å suge på den seierskaramellen hele veien hjem til Oslo.

Les mer...

Påsketur over fjell og fjord

Vi har akkurat begynt å lande etter nok en hjemmekamp med festfotball fra Vålerenga, de to tapene på Mørekysten er blåst bort, nå ser vi fremover. Vi inviterer til påsketur, og vi flytter festfotballen med oss til Bergen, for det er nå det snur på bortebane.

Les mer...

Klassisk vårtegn, NFF gir faen i Oslo fotballen

Da er 1. runde i NM klar. NFF i sin uendelige visdom sender Vålerenga direkte på tur i bygdenorge. Vi skal møte Faaberg Fotball som ligger utenfor Lillehammer. Ikke nok med det, vi får ikke spilt kampen den 1. mai som normalt, men siden vi har mandagskamp den 29. april så må vi til Lillehammer på en torsdag. 40 mils rundreise på en torsdag, da blir det ikke lett å lage fest.

Les mer...

Molde borte - nyt våren

Noen av oss har akkurat landet i Oslo, men vi er ustoppelige på tribunen. Onsdag førstkommende er det ny bortetur, denne gang mot etikkens høyborg Molde. Du som skal avgårde må merke deg at avreisetidspunktet har blitt flyttet til kl 08:00 fra Bohemen

Les mer...

Nå er det gøy å være på kamp

Sitter på jobb, det er to dager siden kamp, tråler fortsatt gjennom aviser for å se om der er noen nye lovord jeg ikke har fått med meg. Etter vinterens lange ventetid så smakte denne karamellen utrolig godt.

Les mer...

Nå er det opp til dere

Vi har ventet og ventet. Dere har trent og trent. Felles for oss begge er at vi har sett frem mot seriestart. Vi er klare, er dere?

Les mer...

Medlemskap med mening

Vålerenga fotball – Breddeavdelingen, på treningsleir i Gøteborg denne helgen. En helg som er satt sammen som en eneste stor treningsleir for hele breddeklubben. Totalt er det rundt 450 Vålerenga mennesker som virkelig kommer til å sette farge på Gøteborg.

Les mer...

Tenk om

Drømmer kan bli til målsetninger, tanker kan bli til virkelighet. Ønsker kan omsettes til handling. Tenk om alt du ønsket deg plutselig skjedde. Tenk om du delte min optimisme

Les mer...

I år så tar vi alt

Det er vår, temperaturen stiger. Iskrigerne er seriemestere og fortsetter sin reise mot det aller gjeveste trofeet - «bøtta». Vålerenga fotball gjør seg klar til seriestart, i år så tar vi alt.

Les mer...

Løft hodet og se fremover

I dag stod jeg opp, gikk ut døren og ble møtt av strålende sol. Jeg digger å se Vålerenga Hockey i år, og ønsker å følge deres kamper på veien mot det som kan bli gull. På den andre siden, så er jeg mann, jeg kan multitaske, og jeg kan ha flere tanker i hodet samtidig

Les mer...

FØR SARPSBORG HJEMME

Vi varierer. Variasjon betyr også at det kan svinge oppover. Vi er ferdig med nedturen og vi varierer til det bedre. Talentet er der, evnen er der – det handler om å ville. Vil dere avslutte med stil eller vil dere bare avslutte?

Les mer...

SJEKK DEG!

Det er utrolig viktig at vi har riktige opplysninger registrert deg. Du kan med littegrann innsats sjekke at det vi har registret er korrekt. Bruk ett par minutter, og hjelp oss med dette.

Les mer...

Prøv noe nytt!

Har du en gang tenkt at det er jo litt kult å være turist i egen ny? Jeg synes at du skal kaste deg ut i det ukjente, gjøre noe du ikke vanligvis gjør. Rett og slett prøve noe nytt. På søndag spiller Vålerenga Trolls mot Oslo Vikings på Frogner kl. 15:00. Så her er det mange muligheter til å kombinere ting. Når var du sist på vestkanten? Tok du deg tid til å studere menneskene der?

Les mer...

Klanen får verdens feteste TIFO Oppheng

Vi i Vålerenga har aldri vært redd for å ta i bruk store ord når det kommer til å beskrive oss selv, eller klubben i vårt hjerte. Ei heller denne gangen. Akkurat nå pågår det en innsamlingsaksjon som vil kunne gi oss verdens feteste TIFO-oppheng.

Les mer...