Hva er du redd for?

Vi har tre kamper igjen, vi har 9 poeng å spille om, vi har fortsatt skjebnen i våre egne hender. Senk skuldrene, pust med magen – dette fikser vi sammen.

Vi står på direkte nedrykk i skrivende stund, hvis vi ikke gjør noe så er nedrykk et faktum. Panikk, angst og frykt er bare følelser – og lar vi sånne følelser få dominere blir det konsekvensen av at vi ikke får gjort det som må gjøres og nedrykket vil komme – du kan ikke bare ønske det bort.

Vi som supportere av denne herlige klubben kan møte opp kl. 10:00 i morgen lørdag uttafor Østblokka til spillernes trening på stadion og vise at vi faktisk setter pris på dem. Enda viktigere er det å møte opp på søndag og støtte dem mot Stabæk.

Tenk litt på dette, vi snakker om fotball - et spill og en lek som i seg selv er ganske så ufarlig, slett ikke noe å være redd for. Alt handler om perspektiv, vi ser at spillerne er preget av alvoret, men hvis vi hever blikket og ser på hva som skjer rundt i verden med uroligheter og krigshandlinger så blekner alvoret av en nedrykksstrid.

Et nedrykk vil være kjipt, budsjetter vil måtte endres, sammensetning av spillergruppen endres, typen motstandere på banen endres definitivt – men vi har sett dette laget gå ned før og vi er fortsatt her. Skulle det skje at vi rykker ned i år, så vil vi fortsatt være her.

Det er på tide at vi som supportere, dere som spillere legger nedrykksspøkelset i skapet, dytte det helt innerst, så kan vi gi F*** og late som at det ikke finnes. Fokus på konsekvens er rett og slett feil fokus, det stjeler energi og det får frem det verste i oss. Vi trenger ikke det verste, vi trenger det aller beste. Det aller beste fra tribuna, det aller beste fra hver enkelt av de utvalgte 11 av Geir Bakkes menn,

På søndag så håper jeg vi ser et lag. Et lag som jobber for hverandre, spillere som er villige til å yte det lille ekstra, som trøkker til litt ekstra i duellen, som satser litt hardere i hodeduellen, som går på det ekstra løpet for å skape rom, som heller gir ballen til en bedre plassert spiller for å få målet vi trenger.

Fotball er enkelt, vinner du duellene så vinner du kampen.

Vi sees i på Vall i morra og på søndag.

Da vi vant gull

i 05

Da sto vi her

Her og sang

For vårt Vål'enga

Vårt kjære Vål'enga

 

Da vi gikk ned

Så ble vi med

Da sto vi her

Her og sang

For vårt Vål'enga

Vårt kjære Vål'enga

 

Og her står vi

Til evig tid - svikter aldri deg

Aldri deg

Vårt kjære Vål'enga

Vårt kjære Vål'enga

 

Nyeste innlegg