Adidas.jpeg
© Adidas

Ny vår for Sjappa – Kick Off 15. februar

Sjappa og Sjappas nettbutikk gjennomgår nå med en ansiktsløfting og 15. februar gjenåpner begge med nytt og spennende innhold. I denne anledningen inviterer vi til åpningsfest i Sjappa og Kick Off på Øst!

Adidas med på laget

Adidas, som klubbens nye utstyrsleverandør, har besluttet å bruke betydelige midler for å sette sitt preg på Sjappa. Samtidig har nettbutikken fått ny leverandør, som får nytt design og innhold.
– Det er lenge siden jeg har hatt så store forventninger til Sjappas framtid, sier en oppglødd Sjappesjef Frode Veie.

– Gjennom det siste halvåret har vi landa så mange avtaler som til sammen sikrer Sjappa et langt og innholdsrikt liv, fortsetter Sjappesjefen.

Sjappa – eneste i Norge

For 20 år siden hadde så å si alle eliteserielag en egen supporterbutikk. I dag er Sjappa siste gjenlevende supporterbutikk som holder åpent gjennom hele året.

Det er det grunn til å være stolte av!

Sjappa bør ha en viktig rolle som møtested og et sted du får ordnet en supporters kjernebehov – som kampbilletter, turer, og selvfølgelig supporterutstyr.

– Med en viss rett, har vi de siste årene fått kritikk for bla. begrensa utvalg og halvkjipe ting. Det er det flere årsaker til. Både økonomi og halvslapt engasjement fra de som skulle bistå med nytt design har gjort at vi ikke har fått til et godt tilbud til alle supporterelementer. Nå håper vi imidlertid flere vil finne noe som passer sin smak, avslutter Frode.

15. februar åpner Sjappa kl. 14.00

Vår renoverte Sjappe åpner opp igjen kl. 14.00. Da vil du finne nye varvarer og nytt design. Men den nye hjemmedrakta kommer først i salg i mars.

Men Kl 19.00 blir det et slags Kick Off med en intervjurunde på Øst hvor Frode og Jon Simon, henholdsvis Sjappesjef og Styreleder i Vålerenga Sport, forteller litt om historia vår og om avtalene som nå er i boks. Avtaler som vil bidra til at vi også vil ha ei Sjappe om 10 år.

Alle som ikke kjenner historien, skal eksempelvis få høre hvorfor Klanen er hovedeier i klubbens supporterbutikk. At supporterklubben eier supporterbutikken til en toppklubb er temmelig uvanlig. Hvorfor har Sjappa ansvar for all kommersiell bruk av VIF-logoen? Hvem som lager design til det andre supporterutstyret i butikken.

I tillegg: I billettlukene i Sjappa selges naturlig nok billettene til eget stadion. Er det selvsagt? Det selges supporterutstyr på Jordal Amfi. Er de Sjappas konkurrent? Hva med billetter til Jordal. Hvem selger de?

Vi vil sjølsagt også snakke om den nye Adidas-avtalen og hva den betyr for satsinga framover. Både for Sjappa og for fotballklubbene.

Fagermo

A-lagets hovedtrener har levd et liv med fotball og sett klubber og stadioner både utenfra og innefra. Fagermo vil fortelle litt om hvordan konkurrentene våre ser på Sjappa, hvilken verdi han mener den har for merkevarebygging av Vålerenga fotball og hvor viktig den er for kulturbygging i klubben.

Forhåpentligvis vil vi også få siste nytt fra sportsfronten.

 

Nyeste innlegg