LKXKXB5TUR5COJOKYONOKL55CU.jpg

Det lille stedet, med det store hjertet

Tradisjonen tro så holder Vålerenga Vertshus dørene åpne også på julaften. I mange år har dette vært en tradisjon hos vertshuset og den fortsetter også i år.

Tradisjonen tro så holder Vålerenga Vertshus dørene åpne også på julaften. I mange år har dette vært en tradisjon hos vertshuset og den fortsetter også i år

Vi vet at det er mange som sliter i forbindelse med høytidene, mange føler seg ensomme – men i Vålerenga så trenger du trenger ikke sitte hjemme alene på julaften. Du kan ta deg en tur innom Vålerenga Vertshus, der er det åpent, der blir det hyggelig.

Noen tradisjoner er bedre enn andre, denne tradisjonen varmer mitt hjerte, en tradisjon som jeg virkelig synes det er verdt å ta vare på. Alle i Vålerenga familien trenger å vite at ingen trenger å sitte hjemme alene på julekvelden.

Klokka 20.00 åpner dørene og du inviteres til julehygge, julestemning og lystig lag. 

Inngang er selvfølgelig gratis og Vålerenga Vertshus finner du på hjørnet av Strømsveien og Hedmarksgata øverst på Vålerenga. Det er selvsagt ikke noe krav at du må komme alene, dette er et tilbud til alle, så vil du ta med en venn eller tre så er dere alle sammen hjertelig velkomne.

Gledelig jul

 

Nyeste innlegg