Trond L.Knallhard evaluering

I følge NFF så er det svært viktig å evaluere innsatsen til alle involverte, slik at man får ro fra pressen og kan spise wienerbrød på kontoret – i ro og mak

Les mer...

Hvor er plassen min? Tør du vente?

Klanen er på flyttefot, det betyr at du må gjøre deg opp en mening. Hvor skal du stå til neste år? Det er det store spørsmålet. Vi på klanen.no er jo supporter-vennlige så vi hjelper deg gjerne

Les mer...

Det er vi som er Vål’enga

Husker du i 1997, 2003 og 2014 da det var redningsaksjoner på gang i Vålerenga? Den siste i 2014 med samme navn som overskriften. Jeg sier ikke at den tiden er forbi, men vi vet at det i kulissene satses på "klubben i vårt hjerte".

Les mer...

Kjære Vålerenga Supporter

Jeg vet at du bryr deg, du holder med Vålerenga, du er ekstra stolt når det går bra og Vålerenga er på alles lepper. Nå er klubben din i vanskeligheter, det er ingen krise, men det kan bli det. Nå mer enn noen gang er akkurat din støtte viktig

Les mer...

Mektige Vålerenga Stadion

I lang tid har jeg, helt tilfeldig, lagt en av mine lange spaserturer gjennom området på Valle. Jeg har utallige ganger stoppet opp på oppsiden og sett ned på stadiontomta og tenkt, prøvd å forestille meg hvordan det kommer til å bli.

Les mer...

Konstruktiv kritikk? Aldri i livet!

I går kunne vi bevitne at Vålerenga gikk på et tap mot hele Norges Rosenborg. I dag observerer jeg at det er mange meninger, og at det er noen som går helt i kjelleren, og andre som reflekterer at dette var omtrent som man kunne forvente

Les mer...

Ålesund - den brysomme fetter'n

Du vei hva jeg mener, du må værra med på famileferie. Etter en lang biltur kommer du frem, og der er han. Fetter'n din, som ser på deg med store valpeøyne, klarer ikke skjule entusiasmen sin, du ser at han ser opp til deg, du er hans store idol, han er alltid rett i nærheten av deg, klar til å gjøre hva som helst for deg. Fetter.n din han heter Ålesund.

Les mer...

Gode råd er ikke dyre

Vålerenga ligger relativt trygt på tabellen, vi plukker jevnlig poeng og kommer høyst sannsynlig til å spille i Eliteserien også til neste år. Erik Espeseth har inntatt kontorene på Valle og kan legge sine planer for fremtiden.

Les mer...

Operasjon Verdenherredømme

Erik Espeseth har inntatt kontorene på Valle, og han åpner med å snakke om Vålerenga, Oslos Stolthet. For oss er dette ingen nyhet, det har vi vært i årevis allerede. Jeg er av den klare formening om at vi supportere har et medansvar for at Erik og hans menn skal lykkes.

Les mer...

FØR STRØMSGODSET HJEMME

Det er kampdag, vi er i seiersmodus, nå har vi 5-2-0 på de siste syv kampene. Vi har ikke tapt en fotballkamp siden i begynnelsen av juli. Vi dominerer på formtabellen, så du kan godt være optimist. I dag møter vi Strømsgodset fra Drammen. Du vet den byen som du kjører forbi og tenker der gikk det 15 sekunder jeg aldri får tilbake. Drammen er mest kjent for å ha druknet St Hallvard, dette hendte for 973 år siden og ikke mye har skjedd der siden da.

Les mer...

Et lite steg for OBRE – et stort skritt for Tribunekultur

Som du sikkert har lagt merke til så har det ikke vært blusset på noen av Vålerenga sine kamper i hele år. Dette er jo litt uvanlig, og det var fordi Asker og Bærum Brannvesen og OBRE (Oslo Brann og Redningsetaten) gikk sammen ut før sesongen startet og meldte at de innførte totalforbud mot bruk av nødbluss i sin region. Den nyheten mottok vi på vår vante måte, med humor og ironi. Det ble da skrevet om at selv OBRE nok ville være i stand til å se forskjell på en båt i nød og en supportergruppering på fotballkamp.

Les mer...

Talentfabrikken Vålerenga

Nå skal jeg skrive om et tema som står mitt hjerte veldig nært. Det jeg snakker om er fotballspillere på Vålerenga som kommer opp fra yngres avdeling. For meg så finner jeg ekstra glede i det å hylle spillere som har gått gradene i Vålerenga for så å slå gjennom på A-laget. I en, for meg, perfekt verden så hadde klubben til en hver tid hatt en stamme på 7-8 spillere som var ekte Oslo Øst og Vålerenga.

Les mer...

Supportere som ressurs for klubben

Jeg har innført boikott av det norske landslaget. Dette er en helt privat boikott, jeg bare gidder ikke å se flere kamper før Per Mathias har forlatt sin stilling. Nå har det seg slik at jeg har sansen for Tyskland, så i går måtte jeg innvilge meg selv en ekstraordinær tillatelse til å se kampen, men det måtte bli på TV for da er det ingen som vet at jeg midlertidig opphevet boikotten.

Les mer...

Ideer for den nye stadion

På tide å tenke litt kreativt og vinne kamper før de har startet...

Les mer...

Kampdag -Supporterfest

Hvorfor kan ikke fornuften seire? Det plager meg dypt inn i hjertet at det skal sitte en anonym dresskledd gjeng på et kontor hos NFF - disse folkene skal få lov til å gjøre seg til talsmenn for hvordan fotballfesten skal se ut, hvordan den skal oppleves. Jeg aner ikke hvem de er, men jeg lover deg, de har ikke anelse om hva som skaper stemning.

Les mer...

Vålerenga bussene – et tilbud til deg og meg. Ruter er ikke en gang i nærheten

Du har sett de, bussene, utenfor stadion, i byen på vei til kamp eller på høyfjellet på vei til ett eller annet sted langt ute på landet. Vi supportere har all mulig grunn til å være glad i bussene, for uten dem så hadde det vært mye vanskeligere å komme seg på kamp. 

Les mer...

Før Bodø/Glimt hjemme

Det er kampdag, vi har 13 poeng på de siste 5, vi har 4 strake seiere. Vi troner øverst på formtabellen, så du har all mulig grunn til å være optimist. I dag møter vi gutta fra fiskeskjær, etterkommerne av de som var for veike til å være ute på sjøen å fiske. 

Les mer...

Velkommen til fremtidens Vålerenga

Da har vaktmesteren lukket overgangsvinduet, skrudd av lyset, låst døra og gått hjem fra kontorene på Valle. Jeg hadde forventninger til dette overgangsvinduet. Klubben har til de grader innfridd.

Les mer...

Jeg elsker Kjetil Rekdal

Her kommer en liten hyllest av vår alles kjære "I"

Les mer...

Snart match

Bli med på kamp idag, ta turen innom Bohemen før kamp, kos deg, nyt livet.

Les mer...

Har Sjappa resignert?

Jeg vil starte med å understreke at dette innlegget ikke er et angrep på dere som jobber i Sjappa.
De gangene jeg er innom så er dere alle ytterst hjelpsomme, smilende og blide akkurat som det skal være i en sånn butikk.
Når det er sagt så sitter jeg med en rekke spørsmål om driften

Les mer...

Tribuneliv - nå og i fremtiden

I går kveld hadde jeg gleden av å delta på supportermøte. Hovedtemaet for møtet var sang og tribuneliv. Vi er jo supportere så det er jo kliss umulig å bare snakke om et spesielt tema uten at vi blander inn andre ting.

Les mer...

Ronny Deila's versjon av Vålerenga

 
Det var mange som ble glade, entusiastiske, begeistret og lettet når nyheten om at Ronny Deila var klar for Vålerenga. Nå har den første gleden avtatt litt, så da synes jeg det er på tide å gjøre et forsøk på å se hva dette betyr for Vålerenga.

Les mer...

Enga på topp, Enga på topp

I mitt enkle, naive liv så spurte jeg Vålerengas spillere om vi ikke bare kunne starte på nytt. Før kampen mot Start så skrev jeg som følger, "Kan ikke du og jeg inngå en pakt - her og nå? Vi legger gårsdagen bak oss, vi starter på nytt - serien starter på søndag, første kamp i denne serien er mot Start."

Les mer...

Litt etter litt

Vi har ryggen deres. Hjemme eller borte, vi humper avgårde i biler, busser og tog for å være der for å støtte vårt kjære Vålerenga. Vi har sett at blant supporterne så har stemningen snudd, vi er atter en gang optimister. Vi gjør alt vi kan for å støtte spillerene. Her er en liten tale- godt innenfor rubrikken «kunstnerisk frihet» - som du gjerne må fremføre for spillerne i garderoben, Kjetil.

Les mer...