Alle til Valle søndag - Vålerenga speller

Det er lett å glemme neste kamp her vi koser oss på medgangsskyen vår men søndag kl. åtte kommer Ålesund til Valle. Kom du også!

Det flyter bra for våre beste menn nå. Fire seire på rad, 13-5 i positiv målforskjell og kvalikplassen er bare et vondt minne. Nå bakser vi rundt midt på tabellen og hjertefrekvensen til klanskvinner og -menn begynner å finne normalen. Hvilepuls er under 100 og vi kan alle se fram mot en fin alderdom. I alle fall enn så lenge så vi nyter dette.

 

Det er verdt å ta med seg at laget har sanka flere poeng på de fire siste enn på de 12 første kampene. Nå er det medvind, sola i ryggen, kjøttkaker til middag og champagne med markjordbær til kvelds.

 

Jeg veit ikke hva som skjedde i garderoben etter at Ørn og Aaron reiste sin vei men det har skjedd ting og det som har skjedd har vært veldig bra Krigermentaliteten og ønsket om å prestere er tilbake. Troa på at de kan spille god ball er tilbake. Troa på at de kan score mål er tilbake og jammen har gutta stort sett klart å snurpe igjen foran egen kasse også.

De sier at 70% av fotballen sitter i huet og det er godt å se vårt lag har huet med seg igjen.

 

Det er pur velstand og dager uten sorg for oss med hjerte i blått og rødt. 

 

Også utenfor banen begynner det å røre på seg igjen. mer enn 600 tok turen ned til Grimstad for å se Vålerenga spille ball. Vi tok rett og slett over byen i noen timer og toget opp til stadion var en topp opplevelse. Jeg veit ikke hvem som kom opp med temaet Syden(a) men det var særdeles velkykket, jeg kan ikke huske sist jeg hadde så gøy på bortetur. Neste bortetur er til Hamar og muligheten for nye store opplevelser er tilstede. Bussinfo finner du her. 

 

Vålerenga - Aalesund søndag 20:00

 

Søndag er det på`n igjen - det er kamp på Valle og vi øyner muligheten for en ny seier. Lett blir det ikke men gutta er i form og hamlet opp med seiersvante oljebaroner fra Stavanger uten å mukke og kan fort ta sin femte seier på rad mot fiskerne fra nordvest.

 

Ikke at vi teller kamper og seire  men vi må altså helt tilbake til kanonsesongen 2010 (sølv) sist vi hadde fem seire på rad i serien. Fire på rad skjedde sist helg, forrige gang var 2016. Det bør få selv den mest ihuga medgangssupporter opp fra sofaen og bort på Valle for å se laget igjen. Tiden er nå og billett kjøper du her.


Kampen starter åtte men unga dine har ferie så ta dem med. Gi dem opplevelser de kan ta med seg på skolen etter ferien. Vis dem at Vålerenga er verdt å være lenge oppe for. Fyll opp feltet til miniklanen og og fyr opp  de spede, lyse stemmene som om noen år runger langt dypere og kraftigere fra Østblokka.

 

Sjøl skulle jeg feriert i Valdres nå men har utsatt det til over helga - jeg vil se Vålerenga spille søndag!

 

Kvinner på Vålerengakamp 

 

Det er noen damer på Østblokka som synes det er for få av dem på kamp. De mener at det kan bli langt flere om de har et miljø å gå til eller bare har noen å gå på kamp sammen med. Dermed har de invitert jenter til å bli med. Styreleder Tuva Ørbeck Sørheim i Vålerenga Fotball AS har sågar åpnet hagen og satt på grillen for jenter og damer som har lyst til å prøve Vålerengakamp før kampen søndag. Avisa Oslo har laga sak - les den, bli inspirert og bli med på kamp!

 

Vi applauderer høylytt initiativet og roper hurra for dere. Vi håper det bærer frukter med flere tilskuere på tribunene. At det dannes flere og nye Vålerengamiljøer er viktig for at vi skal rekruttere nye tilskuere. Det er, som du veit, god plass på tribunen på Vålerengas kamper ennå.

 

Stefan Strandberg har kommet hjem også. Det var sannelig på tide og jeg håper han er med på å løfte nivået til laget ennå høyere. Velkommen hjem Ken Remi!

 

I andre enden av aldersskalaen har stortalentet Stian Sjøvold Thorstensen(16) signert for oss. Han kommer fra RBK men mener at Vålerenga er bedre på å utvikle unge spillere så han kommer til oss i sommer. Som trønder  følger han dermed i fotsporene til Odin Thiago Holm og jeg må si jeg gleder meg til å se ham utvikle seg og blomstre hos oss. Velkommen Stian!

 

Ble langt dette med det er mye jeg må fortelle og mye jeg må si så om du henger med ennå er det godt gjort. For dere som ikke klarte det kommer en oppsummering her:

 

TL;DR: Vålerenga møter Aalesund på søndag klokka 20.00. Kom! 

 

Billetter kjøper du her.

Nyeste innlegg