Støtt Vålerenga!
© EspenB

Buss for tog til Hamar

Turinfo Hamar borte 14. august

 

Søndag 14. august spiller Vålerenga borte mot Hamarkameratene klokka 20:00 og vi håper at du er med og støtter laget i vårt hjerte. Turen til Syden(a) ble en ubetinget suksess med over 600 Vålerengafans på tribunen - Grimstad har aldri vært vakrere! Hamar er nærmere og vi har fått 750 billetter. La oss fylle bortefeltet her også!

Buss for tog og samling ved Vikingskipet før kamp

Vi hadde en plan om å få Klanens railways på skinnene igjen og har prøvd å chartre tog men i denne perioden er det linjevedlikehold. Derfor blir’e buss for tog til denne kampen.

Vi skal innta Hamar bygd med brask og bram så sett av tid allerede nå! Før kampen besøker vi pub i Hamar og kjøre corteo til stadion.

Alle busser som klarer å krype og gå evt rulle: meld deres interesse, vi skal fylle bortefeltet på Briskeby! 

 

Vi samles på Hamar vandrerhjem ved Vikingskipet før kamp, de åpner dørene 13.00 og serverer både mat og drikke til bereiste klansfolk. Det bli Vålerengamusikk.

Kampbillettene er omsider i salg og det er viktig at du kjøper på felt C (nederst til venstre). Kjøp billetter her. og bruk kode VIF22

 

Bussinformasjon:

 

 

Blue Lagune  - Avreise ØST 14.15 Pris 400. Påmelding via bussens FB-side Blue Lagune Partybuss eller Andre 924 33 043  

 

Ekstrabuss Klanen - UTSOLGT! Bestilling til post@sjappa.net, Avreise ØST 14.15 - pris klansmedlemmer 400 / 500 røkla. Betaling kun med vipps på buss. Ikke salg ombord, eget fludium må medbringes. 

Enga Romerike - spesialrute: UTSOLGT! Årnes, Jessheim, Kløfta, Shell Skedsmo, Lørenskog og direkte til Hamar. Påmelding, pris og avgangstider via gruppa på FB. 

Østblokkabussen - UTSOLGT! Avreise ØST 14.15. Pris 400 som betales på buss. Bindende påmelding til 917 55 725. Ingen forhåndsbetaling.

Ikarosbussen - UTSOLGT! kjører egen buss og eget opplegg, men inntar Hamar tidlig 

Vertshusbussen - UTSOLGT! Avreise Vertshuset 14.15 Pris 400 som betales på buss. Bindende påmelding til 917 55 725  (14.15 er ny tid, endret fra 17.30 4. august)

Bohembussen - UTSOLGT! Avreise fra Bohemen kl 14:15. Pris klansmedlem 400 / 500 for røkla

Påmelding i sjappa: post@sjappa.net Betaling i sjappa eller via Vipps på buss.

Andre busser som kjører legger vi inn her når vi får info fra dem/dere.

Alle til Hamar - vi gleder oss og bønda gruer seg.

Velkommen ombord til bortetur og heia VIF! 

Obos er delsponsor på bussene.

Nyeste innlegg