© Vif-hockey.no

Gjenoppretter Vålerengas (og Donalds) ære

En testimonial-kamp til høsten skal gjenopprette noe av den vanære som gjorde Bjørn Kolsrud til gjeldsoffer. 

 

Som vi skrev om for noen uker siden, har Klanen fått innblikk i at Bjørn Kolsrud satt igjen som taper etter mange års vanstyre av Vålerenga Hockey. På Klanens initiativ vil det bli arrangert en testimonial for Bjørn Kolsrud i sesongoppkjøringa høsten 2023. Kampen skal brukes for å samle inn penger for å dekke hockey-gjelda til Kolsrud. Bjørn fortjener alt annet enn gjeldskrav fra banken for å ha bidratt til å holde Vålerengaskuta flytende i en trøblete tid. Det vil vi supportere gi tilbake – for alt han har gitt oss. 

Siste ukene er brukt til hektisk møtevirksomhet og mange varianter av kronerulling er diskutert. Innsamling, tiggerunde og trusler er diskutert. Vi falt, sammen med Vålerenga ishockey AS, ned på at varianten som vil medføre flest positive ringvirkninger og vil bidra til å gi Vålerenga mest positivt omdømme – en hockeykamp.  

Kampen dedikeres Donald og blir en form for testimonial, hvor Klanen og klubbens investorer, Harald Moræus Hanssen og Egil Stenshagen, sikrer et grunnbeløp. Med det viser Moræus Hanssen og Stenshagen at de forstår betydninga av Vålerengas verdier, i motsetning til vårt gamle regime. Deretter skal det legges ned et betydelig arbeid for å få med alle, både enkeltpersoner og selskap, til dugnad for hjelpe Bjørn med å slette gjelda.  

Med det opplever vi at hovedhensikten med vårt forrige innlegg er nådd. Artikkelen medførte stort engasjement blant folk med hjerte i klubben. For de fleste kom nyheten om Bjørns situasjon som en stor overraskelse. Men alle vi har vært i kontakt er enige at vi ikke kan ha det sånn. Alle vil hjelpe Donald.  

Samtidig er mange sinte. Sinte på Kolsruds situasjon, sinte på at dette kan ha skjedd uten at vi har vært klar over det og sinte på de som har satt Bjørn i denne situasjonen.  

Hovedmålet er oppnådd med den planlagte kampen. Men vi opplever ikke å være helt i mål. Informasjonen vi har avdekket er så drøy at den skal fortelles. Allerede har en aktør hyret inn advokat for å true Klanens tillitsvalgte med søksmål om vi avdekker hva vi vet…

Nå skal vi først bruke litt tid på å legge strategien for hvordan vi skal få maksimalt ut av kampen til høsten. For fest skal det bli, på ekte Vålerena-vis så Donald og Vålerenga vil stå igjen som vinnere.  

 

Nyeste innlegg