IMG_0395.jpg

Om medlemskapet ditt i Klanen!

Her finner du informasjon om medlemsfordeler samt hvordan du kan melde deg inn i Klanen

Medlemsfordeler som Klansmedlem

Som medlem av Klanen så støtter du en aktiv supporterkultur, med stående og syngende supportere, du bidrar til at Vålerenga supportere drar i stort antall på bortekamper og ikke minst du bidrar til landets beste TIFO-show på Vålerenga sine kamper

Du nyter stor fordel av Klansstyret's arbeid med å få reduserte sesongkortpriser, både på fotball og Ishockey, prisredusksjonen alene er verdt medlemsskapet, og du bidrar til at Klanen er en stor organisasjon med stor forhandlingsmakt

  • Forkjøpsrett på Klanens borteturer med kraftig rabatterte priser.
  • Tilgang til sesongkort og billetter på vår supportertribune på Vålerenga Stadion
  • Tilgang til sesongkort og billetter på vår supportertribune på Jordal Amfi
  • Forkjøpsrett på cupbilletter.
  • Forkjøpsrett på cupfinale billetter
  • Billigere kampbilletter på Vålerenga Stadion og Jordal Amfi.
  • Rabatter på diverse supportertøy i Sjappa.
  • Muligheten til å påvirke Klanens arbeide og virke.

Som medlem bidrar du til å støtte Klanens virksomhet. Alle oppgavene i Klanen utføres på dugnad av frivillige, men utstyr, forbruksmateriell, pyrotekniske hjelpemidler koster penger, så ved å støtte Klanen bidrar du til at vi har Norges beste TIFO show på våre kamper. 

Innmelding i Klanen

Dun kan medlde deg inn på to måter:

1.) Elektronisk: Du kan melde deg inn inn i Klanen ved å registrere deg i vårt medlemssystem. I denne løsningen melder du deg inn og du kan betale medlemsskapet  med Visa/Mastercard - du kan også benytte Vipps i denn løsningen, dette kommer opp som betalingsalternativ hvis du skriver inn ditt telefonnummer. 

2.)Personlig: Du kan melde deg inn i Klanen ved å stikke innom Sjappa på stadion og si de magiske ordene "Jeg vil bli medlem"

3.) Vipps - gå inn på kjøp og betal – vipps kr 300 til 78426 så blir du registrert som medlem (bruk helst alternativ 1)

Fornyelse av medlemskapet - Betale faktura med Vipps

Den enkleste måten å betale fornyelsen av medlemskap på er å betale faktura med Vipps. Innstaller Vipps på din telefon, godta fakturabetaling og vips, så er du i mål.

Har du ikke Vipps? Last ned appen fra AppStore eller Google Play.

Hvis du sørger for å ha Vipps så gjør du det også lettere for oss - vi kommer til å sende papirfaktura (ellert faktura på e-post) men med Vipps så er du ett klikk unna og ha betalt.

Vi sender ut SMS til de som ikke har Vipps - da trenger du bare svare "OK" så er medlemsskapet fornyet og beløpet for medlemsskapet kommer på telefonregningen din

Miniklanen

MiniKlanen er for barn og unge i alderen 6-13 år og man finner mer informasjon på deres egen side

Nyeste innlegg