406461157_879306810494815_418318222453407690_n.jpg
© Klanen

Om medlemskapet ditt i Klanen!

Her finner du informasjon om medlemsfordeler samt hvordan du kan melde deg inn i Klanen

Medlemsfordeler som Klansmedlem

Som medlem av Klanen så støtter du en aktiv supporterkultur, som stående og syngende supporter, og du bidrar til at Vålerengas supportere drar i stort antall på bortekamper og ikke minst du bidrar til at landets beste TIFO-gruppe kan lage show på Vålerenga sine kamper!

Som medlem får du reduserte sesongkortpriser, både på fotball og Ishockey, prisreduksjonen alene er verdt medlemskapet, og du bidrar til at Klanen er en stor organisasjon med stor forhandlingsmakt overfor klubbene.

  • Rabatt på sesongkort på Østblokka og Patriot på Valle og Felt E på Jordal.
  • Rabatt på borteturer med Klanen sine busser
  • Forkjøpsrett på cupfinalebilletter.
  • Billigere kampbilletter på Vålerenga Stadion og Jordal Amfi.
  • Rabatter på diverse supportertøy i Sjappa.
  • Muligheten til å påvirke Klanens arbeide og virke.

Som medlem bidrar du til å støtte Klanens virksomhet. Alle oppgavene i Klanen utføres på dugnad av frivillige, men utstyr, forbruksmateriell og pyrotekniske hjelpemidler koster penger, så ved å støtte Klanen bidrar du til at vi har Norges beste TIFO på våre kamper. 

Innmelding i Klanen

Dun kan melde deg inn på følgende måter:

1. Elektronisk: Du kan melde deg inn i Klanen ved å registrere deg i vårt medlemssystem. I denne løsningen melder du deg inn og du kan betale medlemskapet med Visa/Mastercard - du kan også benytte Vipps i denne løsningen, dette kommer opp som betalingsalternativ hvis du skriver inn ditt telefonnummer. 

2. Personlig: Du kan melde deg inn i Klanen ved å stikke innom Sjappa på stadion og si de magiske ordene "Jeg vil bli medlem"!

3. Vipps - gå inn å kjøpe og betale – vipps kr 300 til 78426 så blir du registrert som medlem (bruk helst alternativ 1).

Fornyelse av medlemskapet - Betale faktura med Vipps

Den enkleste måten å betale fornyelsen av medlemskap på er å betale faktura med Vipps. Installer Vipps på din telefon, godta fakturabetaling og vips, så er du i mål.

Har du ikke Vipps? Last ned appen fra App Store eller Google Play.

Hvis du sørger for å ha Vipps så gjør du det også lettere for oss - vi kommer til å sende papirfaktura (eller faktura på e-post) men med Vipps så er du ett klikk unna og ha betalt.

Vi sender ut SMS til de som ikke har Vipps - da trenger du bare svare "OK" så er medlemskapet fornyet og beløpet for medlemskapet kommer på telefonregningen din.


 

Miniklanen

Kontakt klubben angående Miniklanen

 

Nyeste innlegg