Klanen logo stor
© Klanen

Klanens Arbeidslag

Klanen organiserer drifta i arbeidslag. Ingen har lønn i Klanen, alt skjer på dugnad. Ære være alle som bidrar!

Her følger en presentasjon av alle arbeidslag, og kontaktinformasjon. Gi lyd dersom du vil være med å bidra!

EngaTifo

EngaTifo er arbeidslaget som organiserer og står ansvarlig for Klanens tifoarrangement. EngaTifo har mange dugnader og lager står for spennet mellom store tifoarrangementer og produksjon av enkle bannere og flagg.

Kontakt: tifo@klanen.no

EngaFyr&Flamme er et underbruk av tifogruppa, og jobber med lovlige pyroarrangement.

EngaSang

Arbeidslaget EngaSang har som oppgave å koordinere Klanens sanginnsats på tribunen, gjennom møter åpne for alle klansmedlemmer og andre tiltak. Arbeidslaget er først og fremst et møteforum som samler alle som har en sterk mening om Klanens sanginnsats, som samtidig gidder å møte.

Kontakt: sang@klanen.no

Turgruppa

Turgruppa er arbeidslaget som organiserer Klanens bussturer til samtlige bortekamper i serie og cup (med unntak av Bodø Glimt og Tromsø borte). Dette tilbudet kommer i tillegg til alle privatbussene, som er applauderte private iniativ mer eller mindre tilknyttet Klanen.

Kontakt: tur@klanen.no.

Se egen side for kontaktinformasjon om privatbussene.

Hockeygruppa

Arbeidslaget organiserer Klanens supportervirksomhet i forbindelse med Vålerenga Hockey.

Hands

Arbeidslaget organiserer Klanens supportervirksomhet i forbindelse med Vålerenga Håndball.

KST

KST er arbeidslaget som består av Klanens egne vakter/verter på Vålerengas kamper, som har som oppgave å sørge for sikkerheten på våre tribuner og være en buffer mellom de som er på vår tribune og andre.

KST sitt hovedmål er: Alle i Klanen skal trives på kamp.

Medlemsservice

Medlemsservice er arbeidslaget som har som oppgave å administrere og vedlikeholde Klanens medlemsregister.

Kontakt: medlem@klanen.no

DataKlanen

DataKlanen er et løst sammensatt arbeidslag som oppsummerer det arbeidet som gjøres i Klanen tilknyttet internett (klanen.no, forum, Facebook, Twitter) og IT-drift generelt.

Økonomi

Arbeidslaget Økonomi fører Klanens regnskap.

Kontakt: okonomi@klanen.no

Sjapperådet

Sjapperådet er et arbeidslag som skal bistå Sjappa med konkrete tanker, ideer og design i forhold til supporterutstyr som vi i Klanen mener Sjappa skal ha tilgjengelig for oss.

Spenn&Sånn

Arbeidslaget Spenn&Sånn befatter seg de arbeidsoppgavene som kommer som en konsekvens av de eierinteresser som Klanen har i næringsvirksomhet

I Klansstyret er det Jostein og Christian som har ansvar for dette arbeidslaget

Arbeidslaget er organisert slik at Klansstyret utnevner spesielt kvalifiserte representanter til å delta i styret til hver enkelt av disse foretakene

 Klanen har i 2018 eierinteresser i disse foretakene: Vålerenga Sport AS (Sjappa), Vålerengahuset AS (Bohemen) og Vålerengafamiliens Vertshus AS (Vålerenga Vertshus og ØST).

  • Vålerengahuset AS driver sportspøbben Bohemen.

Bohemen fyller 20 år i 2018. Konseptet sportspub er en krevende nisje, for å lokke folk ut av sofaen må sportspuber ha et absurd mangfold av kanaler. Samtidig må de klare balansegangen mellom det å vise både de brede og smale begivenhetene, samtidig som man må ha magefølelse for hva som skal velges bort. Bohemen lykkes svært godt. I tillegg til sport på tv har Bohemen stor suksess med sine quizkvelder, med allmennquiz på fredagene og sportsquiz på onsdagene. Et avansert system av serier og turneringer knyttet til dart er også en svært populær del av stedets drift. Bohemen er selvsagt også et yndet sted å besøke når Vålerenga Fotball har kampdag, og Bohembussen kjører til og fra Vålerenga Stadion. 

Klanen eier 21,33 prosent av selskapet og er representert i selskapets styre med Christian Kjellsen.

  • Vålerengafamiliens Vertshus AS driver bydelskroa Vålerenga Vertshus.

I motsetning til Bohemen er ikke Vertshuset noen ren sportspub, men treffer et bredere publikum med å fokusere på alt fra quizkvelder, konserter, dart, tippelag og masse annet. Men litt sport blir det også: Vertshusbussen kjører til og fra Vålerenga Stadion når fotballgutta spiller, i tillegg er Vertshuset det naturlige stedet for Klanen møtes på før og etter hockeykamper på Jordal Amfi. Det nye driftsselskapet pusset opp stedet i 2010, og har siden opplevd en stadig tilstrømning av nye gjester. 

Klanen eier 45 prosent, og Vålerengahuset AS eier de resterende 55 prosent av selskapet. Klanen er representert i styret med Christian Kjellsen og Gjermund Nordtug.

·         Øst

Øst ligger på Vålerenga Stadion og åpnet i forbindelse med stadionåpningen i 2017. Øst er miks mellom sportspub og gastropub med god mat og drikke. Øst er mest besøkt de dagene Vålerenga spiller hjemme med servering både inne og ute. Utenom kampdag har allerede Øst etablert seg som et kjært innslag i lokalmiljøet og er flittig besøkt

Klanen eier 45 prosent, og Vålerengahuset AS eier de resterende 55 prosent av selskapet. Klanen er representert i styret med Christian Kjellsen og Gjermund Nordtug.

  • Vålerenga Sport driver Sjappa.

Sjappa ligger på endelig på Vålerenga Stadion, og selger både billetter til kamper og bussturer, samt supportereffekter og drakter.

 Klanen eier 50,3 prosent av selskapet og er representert i styret med Jon Simon Grue og Christian Kjellsen.

Nyeste innlegg