Alle kan bidra

Kjære Vålerenga-supporter. Kjære Vålerenga-venn. Nå gir vi dere, hver enkelt av dere muligheten til å bidra til bedre økonomi for Vålerenga Fotball Bredde.

Du har nå muligheten, og du kan ta den i bruk i dag, uten at du skal Vippse ekstra kroner, uten at du skal sende penger i en spleis! Dette bidraget koster deg ikke noe ekstra, men du kan bidra ved å gjøre en endring på noe du allerede betaler for.

Nesten hver dag kan vi nå lese i artikler om at breddeidretten sliter. Vi ser at priser øker, renter øker vi har allerede sett at Covid-19 hadde negative konsekvenser for breddeidretten. Vi er oppriktig bekymret for at Vålerenga Fotball Bredde skal slite, at kontingenter må opp, at unge fotballspillere må gi opp drømmen om å en dag spille foran Østblokka.

Denne skribenten er også passe drittlei av toalettruller, kaker og alt annet mas som stadig må kjøpes. Jeg kan bare forestille meg hvor mye verre dette er for de som må labbe rundt å selge alt dette.

Hva hvis jeg fortalte deg at hver gang du betaler mobilregninga di så går det penger til Vålerenga Fotball Bredde?

Hva hvis jeg fortalte deg at dette ikke er et stunt, men at hver gang du betaler mobilregninga di i all fremtid så går det penger til Vålerenga Fotball Bredde så lenge du har dette abonnementet?

«Dette er et flott tiltak som kan bidra positiv til breddeidretten i mange år fremover» sier Harriet Rudd, Daglig leder i Vålerenga Fotball

Kanskje du husker Grasrotandelen? Ja – riktig, den fra Norsk Tipping. Den som gjør at hver gang du tipper eller spiller lotto så går noen prosenter til Vålerenga Fotball Bredde uten at du trenger å gjøre noe etter at du første gangen registrerte mottaker av grasrotandelen.

Jeg nevner dette fordi Råtass-gruppen gir deg nå muligheten til å gjøre akkurat dette med mobilabonnementet ditt. Du som betaler din egen mobilregning kan nå skifte abonnement og dermed bidra til Vålerenga Fotball Bredde. Får du dekket din mobiltelefonregning av jobben så er veien litt lengre, for då må du overtale jobben til å skifte leverandør – men gjør de det, så kan du som bruker velge å gi andelen din til Vålerenga Fotball Bredde.

Velger du å bidra som privatperson så går kr 240 per år til klubben, som bedrift så er andelen enda høyere da går kr 500,- per år til klubben

Vil du bidra som privatperson, bruk denne linken: onecall.no/raatass 

Vil du bidra som bedrift/bedriftseier/innehaver så benytter du denne linken: www.phonero.no/ratass

 

Kort om OneCall Råtass abo:

OneCall Råtass er en måte å kjøpe mobilabonnement på hvor 20 kr av månedsavgiften du betaler, automatisk doneres til et idrettslag du selv velger. På denne måten kan du støtte Vålerenga Fotball Bredde, uten at det koster deg noe ekstra. Er du allerede OneCall kunde, sender man mail til kundeservice og de oppgraderer til Råtass abonnement uten ekstra kostnad.

Man mottar en SMS etter bestilling med en link hvor man definerer mottager av andelen.

Man registrerer seg, søker frem Vålerenga Fotball og bekrefter.

 

Råtass - Hvem er vi?

I Råtass er vi lidenskapelig opptatt av breddeidrett. Idretten er samfunnets viktigste plattform for å skape empatiske mennesker, uansett bakgrunn.

Gjennom Produkter Med Mening skaper vi inntekter til norsk idrett. Produkter med mening er en ny og samfunnsorientert forretningsmodell der bedriftene og vi som forbrukere bidrar gjennom omfordeling av inntektene. Norsk handel tar mer ansvar, men det er ingen økte utgifter, bare en omfordeling av kaka.

De kommersielle inntektene fra Produkter Med Mening kan fordeles til den klubben og det laget du ønsker, eller det kan fordeles via Råtass sine programmer. Råtass er et bidrag til idretten som kommer i tillegg til alt det gode arbeidet og de inntektene som allerede eksisterer. Vi konkurrerer ikke med noen, vi vil bare hjelpe norske barn og ungdom å utvikle seg til gode, empatiske mennesker via idretten. 

For å skape gode mennesker stiller vi krav. De som mottar penger fra Råtass, skal selv hjelpe til i sitt nabolag. Det kan være som hjelpetrenere, eller det kan være en dugnad på eldrehjemmet. De som får, skal selv gi.

Vi er unike fordi vi skaper en symbiose mellom det norske forretningslivet og norsk idrett på en ny, bærekraftig og varig måte.

Råtass er idrett, og idrett er følelser. Det er lyden av jubel, det er å være så andpusten at du tror du ikke orker mer, gleden i et fellesskap, stoltheten når du får det til og det er også et trøstende ord eller en dugnadsstekt vaffel etter et nederlag. Idretten inneholder alt du møter senere i livet.

Derfor er vi Råtass.

Navnet på selskapet, Råtass, henger sammen med selskapets visjon. Navnet ble valgt fordi idretten skaper mestring og fordi ungdom er «rå» på trening. Tass fordi det skal hjelpe de yngre.

Via Produkter med Mening kan du kjøpe produkter du allerede bruker penger på, for eksempel et mobilabonnement, men den avgjørende forskjellen er at hvert abonnement gir en fast sum til idretten, og at du bestemmer hvor pengene går

Nyeste innlegg