© Klanen

Medlemskap i Klanen 2023

- på tide å tegne nytt medlemskap

Vil du ha rabatt på sesongkort på Østblokka og Klansfeltet eller på Patriot? Vil du ha bedre, flere og større Tifoer samt rabatterte bussturer til bortekamper?

Synes du et sterkt bortefølge er viktig og vil være med å legge til rette for at det alltid går en buss og at flest mulig kommer seg på tur?

Da er det bare å melde seg inn i Klanen, medlemskontingenten din går til det viktigste Klanen gjør - å støtte Vålerenga!

I de nærmeste dagene sender vi ut info om hvordan du kan fornye ditt klansmedlemskap. Det kan du enten gjøre ved å betale mottatt faktura (som sendes på e-post), eller du kan betale i Sjappa.

Hvis du ikke er medlem i år, kan du melde deg inn ved å gå til klanen.no og følg veiledningen her:

Har du spørsmål om innmelding, betaling etc, send mail til medlem@klanen.no

Praktisk informasjon

Du kan enten kjøpe medlemskapet via tilsendt faktura eller fornye/kjøpe medlemskap i Sjappa. For 2023 koster medlemskapet 300 kroner.

Klansmedlemskapet gir deg rabatt på ordinært sesongkort i fotball for 2023-sesongen på 500 kr fram nyttår og sesongkortsalget starter 5.12.

Ved å tegne medlemskap i Klanen får du også muligheten til å kjøpe sesongkort på Klansfeltet på Jordal Amfi. Det også til sterkt rabatterte priser.

Medlemspengene til Klanen gir bla mer Tifo og rabatterte bussturer, sjøl om du ikke står på Østblokka eller reiser så mye er det en fin og viktig sak å støtte. Du gir andre muligheten til å støtte Vålerenga på bortetur.

Klanskortet for 2023 kommer elektronisk rett på din mobil. Hvis du ønsker å få et plastkort, kan du få det ved å gå i Sjappa eller be om å få det sendt i posten. Å sende det i posten koster 100 kr og det koster 50 kr å hente kortet i Sjappa.

Medlemsfordeler:

- Tilgang på billigere sesongkort på Klansfeltene på Østblokka/Østfronten på Valle

- Tilgang til billigere sesongkort på Klansfeltet på Jordal Amfi

- Rabatt på Klanens borteturer i fotball

- Forkjøpsrett på køppfinalebilletter

- Muligheten til å påvirke Klanens arbeid og virke via et av Klanens mange arbeidslag som for eksempel i Tur- eller Tifogruppa. Eller å sitte i styret!

Vi har vært Norges desidert største supportergruppe i mange, mange år og det skal vi fortsette med - fordi Vålerenga fortjener det.

Meld deg inn i Klanen i dag!

Nyeste innlegg