Foto: Sportfoto.no/ Morten Mitchell Larød
© Foto: Sportfoto.no/ Morten Mitchell Larød

Enga hele uken

Det er bare å riste av seg skuffelsen fra åkeren på Bekkestua for uken byr på kongeblå helter og heltinner nesten hver dag.
Inkludert to lokalderby på Bislett og Ullevål!

Allerede i ettermiddag skal andrelaget til gutta i aksjon, da Ålebyens reservelag kommer til Oslo og Valle. Mye har vært sagt om laget som spiller bortekampene, men kanskje forståelig nok er viljen til å sette opp kampene slik at det passer bedre for oss med å stille et bedre lag, ikke veldig tilstedeværende hos motstanderlagene.
Det går selvfølgelig mest ut over ikke bare oss , men også våre mer lokale motstandere, som får en tøffere motstand, da turopplegget blir helt annerledes.
Uansett, VIF 2 mot Aafk 2 på stadion på Valle klokka 16 idag, gratis inngang med sesongkort.

Imorgen skal damene ut i NM, med cupkamp i Porsanger. Andredivisjonsklubben fra nord ligger midt på tabellen i avd. 2, så dette skal være greimatch for våre damer fra klokka 20.00.
Verdens beste kongeblå damer, troner på toppen av Toppserien med ni poeng foran laget som tidligere het Trondheims-Ørn.

Torsdag er det gutta sin tur i cupen. Liiiin står på andre banehalvdel når lagene inntar lekegrinda på Bislett. Det blir fanmarsj fra Bohemen til Bislett fra 17.45. Kampstart 19.00.
Det er fortsatt billetter igjen.

Fredagen er det velfortjent pause.

Lørdag braker det løs mot nytt lokalderby og igjen er det skiklubben som står og staker på andre siden av midtstreken.
Allerede klokka 13.45 er det avspark på Ullevål Stadion hvor damene forhåpentligvis fortsetter der de slapp i 4-0 seieren på hjemmeplastikkdekket.
Det er en fin mulighet til å ikke bare følge Vålerengas Damer, men også varme opp foran cupfinallen vi senere skal nyte på Ullevål.
Det er billetter igjen.

Søndag er det klart for årets tøffeste kamp for gutta, da topplaget Bodø/Glimt gjester hovedstaden. Det er ikke til å stikke under en stol at bodøværingene har fått opp dampen, men vi har da klart å ødelegge for bedre lag enn Glimt før og satser på at alle tre poengen blir igjen i O-town.
Klokka 17.00 ruller de ballet igang og for de som ikke har sesongkort, får man billetter her
 

 

Foto: Sportfoto.no/ Morten Mitchell Larød

Nyeste innlegg