Østkantspellet
© EspenB

Østkantspellet leverer i Vålerengaparken

Kom deg i parken denne helga!

Endelig er Østkantspellet tilbake. Vålerengaparken er den flotte ramma rundt Henry Abelsen og hans østkantliv. Henry har rukket å bli imponerende 109 år, han er født den dagen Vålerengens idrettsforening ble stifta. Vi følger Henry gjennom et liv som ikke har vært så enkelt. og Anders Hatlo som gamlehenry er en herlig opplevelse. Du verden for en kunstner 75-åringen er, det er bare å lene seg tilbake og la seg forføre av grinebiter`n Henry.

Vålerenga Kjerke er den store kulissen og Østkanspellet har utvida scena ganske kraftig siden sist. Temaet er småhus og stille gater og man får brukt kulissene godt under forestillinga. Det trengs for det er over 100 personer i sving under en meget severdig forestilling og det skjer noe utover selve handlinga hele tiden. Min sidemann var mektig imponert over den ene litt tørste som gjorde en fabelaktig innsats hele veien.

For en Vålerengafan er det er underholdning av ypperste merke og om du vil gjøre deg sjøl en tjeneste kjøper du billetter og drar med deg folka dine. Dere vil ikke angre. Er du glad i Vålerenga er det mange rørende øyeblikk underveis og musikken kan du fra før. Er du ukjent i vår verden er dette en herlig måte å bli kjent med oss på for det er høy, høy klasse både på skuespill og musikk.

Artikkelen fortsetter under det fantastiske bildet av Kjerka og ramma rundt spellet.

© EspenB

 

Det er forbaska gøy at vi har fått vårt eget spell på østkanten. Mange lever tunge og vanskelige liv her i øst så vi fortjener det. Parken er en perfekt ramme og jeg håper både spell og de som steller i stand uttafor går med overskudd så dette skjer hvert eneste år.

Kom tidlig for uttafor har Smia og Vålerenga Vertshus gjort sitt for at du kan kose deg før, etter og under forestillinga. Jeg fikk ikke spist men de jeg spurte ga tommel opp for maten og ølet var kaldt og forfriskende. Du kan forresten kjøpe en pils på vei inn til forestillinga og ingen stopper deg på vei inn. Som hardbarka supporter er det sjelden vare men det er ikke stadion eller amfi dette vøtt! Har du ikke billett er du likevel velkommen innom for en pils og litt mat, publikumsområdet er åpent for alle. Kom innom og vær med på å gjøre parken til et levende og trivelig sted denne helga.

Ellers var det høy kjendisfaktor i går. Damelaget og herrelaget i ball var der, hockeylaget likeså. Jeg spotta ledelsen i samtlige klubber også. De kosa seg alle sammen, fikk påfyll og påminnelse om hvor viktig Vålerenga er for folk.

Spellsjef Jon Vidar Tidemand, du har faen meg fått det til igjen, tusen takk for opplevelsen! Dette var virkelig bra og herlig underholdende. Terningen er rulla og det ble en klar sekser.

Dette er underholdning av høy klasse og har du ikke billett ennå kan du kjøpe her for dette vil du ikke gå glipp av! Det er forestilling i kveld, to på lørdag og to på søndag. Kom deg avgårde og la deg forføre av folka her øst.

Heia Vålerenga og heia Østkantspellet!

Nyeste innlegg