© Klanen

Har du trua på seier?

Det er kampdag og vi må ta farvel med en venn.

Første kampdag etter en svært etterlengta opptur forrige helg. 3-0 ble såpass behøring feira at jeg ikke landa før på tirsdag. Det var svært gledelig med seier. 

Nye muligheter i dag og Sarpsborg borte kan bli en vanskelig nøtt for våre karer. Er mest spent på om kampen forrige helg var et blaff eller om vi som var der kan smile og si at vi var der da vi la bunnstrid bak oss og det snudde sesongen 2022. Nå må gutta fortsette med jobben som starta sist - du veit, score mål og sånn.   

Tror det er 5-6 busser som reiser ned så stemninga skal vi stå for men jeg håper vi i ettertid kan si at i dag var gutta på banen de beste sjøl om vi leverte terning seks fra tribunen. Kom igjen`a Enga - gi oss seier, jeg veit dere kan. 

Et tungt farvel

 

Det er ikke så mange ting man kan være sikker på her i livet, at Vålererenga leverer er ikke en av dem. En av de få tingene man kunne være sikker på var at Rolf var å finne på tribunen da Vålerenga spilte. Uansett vær, uansett sted, Rolf var der.

Det var med dyp sorg vi mottok budskapet om at Rolf dessverre har gått bort i altfor ung alder. Tankene våre går til familie og venner, Vålerengaverden og Bohembussen har blitt et litt fattigere sted nå og jeg håper gutta leverer varene i dag for deg.

Du kommer til å bli savnet, vår venn. Hvil i fred.

Nyeste innlegg