Henry Abelsen (Anders Hatlo)
© Jon Tidemand

Advarsel - Henry er tilbake

Østkantspellet i Vålerengaparken nærmer seg og du kan kjøpe billetter nå

Eller - Henry er på Vålerenga stort sett hele tida, han bor jo der. Nå kan du komme og se på`n fordi han skal rulle ned fra gamlehjemmet og er med i Østkantspellet i Vålerengaparken. Det er forestillinger fra torsdag 18. august til og med søndag 21 august. Østkantspellet har satt opp Neste kamp - comeback!

 

Byspell er mye mer gøy enn andre spill og både byfolk og bønder er hjertelig velkommen sier initiativtager og Spellsjef Jon Vidar Tidemand.

 

Er du solgt inn allerede kan du kjøpe billetter her. Men vær rask, premieren er allerede utsolgt og en hoppende glad skribent har sikra seg billett til den forestillinga. Det er sendt ut eller skal sendes ut mail til medlemmer av klubb og Klan der det vanker rabatt på utvalgte forestillinger.

 

Det blir spennende å få oppdatert seg på Henry Abelsen sin gjøren og laden, vi har jo ikke møtt ham siden før korona. Han begynner å dra på åra nå Henry, han er jo - som du vet - født 29. juli 1913 - akkurat som verdens feteste idrettsforening. Vi får historier om Vålerenga, bydelen, klubbene, oss folka på østkanten og alt pakkes inn i Vålerengamusikk. Regn med høy allsangfaktor på forestillingene. Artistene i år er Trond Ingebretsen og Baard Slagsvold samt Vålerenga janitsjar og Vålerenga mannskor - det er helt konge! Totalt er over 100 aktører i sving under forestillingene.

 

Spellet foregår i Vålerengaparken 17-21 august og det har vært travel aktivitet der i ei uke allerede. Det øves og trenes, sitteplasser skal opp og det rigges for mat og drikke. Som før står den beste restauranten i bydelen for maten, Smia slo til med helgrilla villsvin sist. Det var aldeles nydelig.

 

Drikke kjøper du hos Vålerenga Vertshus. Mona Skogen og hennes fantastiske medarbeidere tar med seg tappekraner ut i parken og holder det gående torsdag-fredag 17-23, lørdag 12-23 og søndag 12-20. Du trenger ikke billett for å spise og drikke så stikk innom hver dag og kos deg i parken nå som du har muligheten.

 

Det blir to forestillinger på lørdag og søndag. På de tidlige forestillingene skal Klanen og klubbens medlemmer få tilbud. Det skal sendes ut mail til oss så sjekk innboksen din regelmessig.

 

Det geniale med å gå tidig er jo at på lørdag rekker du byderbyet Vålerenga-Lyn på Valle etterpå. Søndag kan du kose deg med Østkantspellet i parken før du stikker opp på Valle og ser Vålerenga-Tromsø. For en herlig helg vi har i vente!

 

Du kan bli med på bydelsvandring også, VIF Historie er på jobb. Du kjøper billett i publiikumsområdet og avgang er to timer før showet starter. Østkantspellet skal selge deg merch samme sted og Vålerenga bredde setter opp kiosk - løp og kjøp.

 

Er ikke teater din greie, stikk innom likevel - publikumsområdet er åpent for alle.

Men nå er du jo overtalt, så kjøp billetter her! Vi sees i parken!

 

Medvirkende:

Manus: Kjetil Indregard

Regi: Johannes Joner

Regiass.: Mads Henning Skar-Jørgensen

Medvirkende: Anders Hatlo, Kari-Ann Grønsund, Mads Henning Skar Jørgensen, Johannes Joner, Dushinka Andresen og Jon Vidar Tidemand

Artister: Trond Ingebretsen og Baard Slagsvold

Dirigent: Jon Terje Svendsen

Orkester: Vålerenga Janitsjar

Kor: Vålerenga Mannskor

...og mange mange fler.

 

Kuilisser Østkantspellet
© Jon Tidemand

Nyeste innlegg