© Atle Enersen

VI UTVIDER FELT E FOR SESONGEN 2024/2025

For noen uker tilbake åpnet VIF Hockey sesongkortsalget for hockeysesongen 2024/2025. Sammen med klubben og resten av supporterne på FELT E har vi besluttet å utvide feltet! For første gang i nye Jordal åpnes muligheten for å kjøpe sesongkort på øvre FELT E (404). 

Ved å kjøpe sesongkort på øvre FELT E ligger det til grunn en forventning om at du vil synge, skrike og hoppe kampen gjennom for å gi gutta den støtten de har vist de fortjener. Ønsker du å være med på de høye toppene, men ta et pust eller to i bakken ved jevne mellomrom anbefaler vi sesongkort i svingen eller på nedre FELT E (204).  

Om du kjøper sesongkort på øvre FELT E, vil du på kamper der det ikke er åpent på øvre nivå, bli flyttet ned til nedre FELT E.  

Skulle du være usikker på hvilket felt du vil kjøpe sesongkort på, og ønsker en tur innom Jordal for å bestemme deg kan du kontakte VIF Hockey på billett@vif-hockey.no for å avtale tidspunkt. 

Klubben har gått ut med et Ealybird-tilbud som varer frem til 20. juni. Da får du kjøpt sesongkort på både øvre og nedre FELT E for 1913 kr. For øvrige priser og informasjon, se https://vif-hockey.ticketco.events/no/nb/e/sesongkort_20242025. Alle sesongkortpriser vil øke 21. juni. Om du av en eller annen grunn ikke har mulighet til å betale før i slutten av juni, ta kontakt med klubben på billett@vif-hockey.no så hjelper de deg å finne en løsning.  

 

Som sesongkortholder får du: 

  • Inngang på alle seriekamper i Jordal Amfi 
  • Inngang på alle treningskamper i Jordal Amfi 
  • Forkjøpsrett på ditt sete i alle kamper i sluttspillet 
  • Rabatt på billettprisen i sluttspillet 
  • Er med i treningen av en signert drakt på alle hjemmekamper 
  • Forkjøpsrett på ditt sete påfølgende sesong 

 

Nyeste innlegg