Lagbilde VIF vs. Trondheim.jpg
© VIF Baseball

Vålerenga Baseball med NM-gull og andreplass i eliteserien!

VIF Baseball, er en ung klubb under VIF-paraplyen, har avsluttet sesongen 2023 med en imponerende bragd. Laget sikret seg ikke bare NM-Gull, men oppnådde også en sterk andreplass i serien.

 

Det unge laget, grunnlagt i 2022, opplevde også sin første deltakelse i europacup, og fikk verdifull erfaring på internasjonalt nivå. Laget har virkelig vist seg konkurransedyktige og er klare til å markere seg ytterligere i kommende sesonger.

VIF Baseball har ikke bare overbevist som kollektiv, men også med sine individuelle spillere. Hele fem av klubbens spillere ble valgt ut til årets eliteserie all-star team. Ai Narita, Jose Amparo, Alberto Danzie, Emil Fjellvang og Joe Rogan har alle utmerket seg gjennom sine imponerende prestasjoner i cup og serie.

Vi er ekstremt stolte av hva VIF Baseball har oppnådd denne sesongen, sier trenger Alex Guilford. Vårt lag har vist talent, dedikasjon og hardt arbeid, og disse resultatene er et tydelig bevis på deres fremragende innsats. Vi ser frem til å bygge videre på denne suksessen i fremtiden.

VIF Baseball ser nå frem til å fortsette sin utvikling og heve seg til nye høyder i kommende mesterskap. Klubben vil fortsette å fokusere på å utvikle og styrke talentene i laget, samt bygge et sterkt fellesskap både på og utenfor banen.

 

Om VIF Baseball: VIF Baseball er en ung klubb som ble etablert i 2022 under VIF-paraplyen. Klubben har raskt markert seg som en solid aktør i norsk baseball og har nådd betydelige milepæler på kort tid. Med fokus på talentutvikling og lagånd søker VIF Baseball å være en ledende aktør innen baseballsporten i Norge. Ikke minst er klubben veldig opptatt av rekruttering av barn og unge til denne fantastiske sporten.

Nyeste innlegg