640px-Pillory_PON.jpeg
© Wiki

Ut med pakket!

Man skulle tro at avskummet kom fra de gule og sorte når man snakker om Enga-kamp på Åråsen, men det er noen som har bestemt seg å synke enda lavere enn det

10.540 billetter utsolgt på under en time. 
Ikke akkurat vanlig kost for oss fotballsupportere her hjemme.
Og vi hadde prioriteringer for sesongkortholderne våre for de 1500 billettene på den utstrakte verandaen som bortetribunen på Åråsen er.

Det er duket for fotballfest. Fullt trøkk, masse folk og stormende jubel.

Helt til slagg, rasstapp og lømmel bestemte seg for å skulle tjene raske penger på egne supportere.
Patetiske folk med den enormt egoistiske tanken på at ditt sesongkort skal delbetales av de som står rundt deg på kampa.
Hvordan var det den sangen gikk igjen? Vi står sammen og kjemper og selger billetten til høystbydende fordi jeg er et simpelt menneske?
Nei, det er ikke sånn sangen vår går.

Det å bryte loven kan være ille nok, da salg av billetter med fortjeneste er en ulovlig handling, men hvor jævla lavt skal du synke når det faller seg helt innafor  å svindle dine brødre og søstre i Vål'enga?
Å risikere at du er den som får borteseksjonen sperret av til neste sesong, for alt av 760 kroner?
Hvor lavpanna er du når du risikerer ikke bare bøter på mange ganger hva den griske, stakkarlige holdningen din kunne noensinne gi deg, men også risikere å aldri noensinne få sett en Enga-kamp igjen?

Er det virkelig verdt det? 

Vi jobber nå med å identifisere dere som har vært så idiotiske til å tenke økonomisk vinning over brorskap, samhold og felleskap, samt vannæret klubben.

UT MED PAKKET!!!
 

Nyeste innlegg