Klansstyret 2023

Ut med det gamle og inn med det nye! Det konstituerte Klansstyret har en bred og progressiv konstellasjon med tanke på alder, kjønn og erfaring.

Klanen har vært fremoverlent i alle sine år og det nye styret er på ingen måte noen unntak. Samtlige med lang fartstid som Enga-supportere, bidragsytere for KST, Tifo-gruppa, Tur-gruppa, Supporterkoordinator og andre arbeidslag, for ikke å snakke om sterkt delaktige med å holde pubene våre i gang...

Styret har hele tre damer i alderen 'Hvordan våger du å spørre' til 'Det har ikke du noe med' som trår inn som styrets representanter i KST, hockey, dameball og som talsperson.
Styret har også fem herrer med utseende fra lilleputt til småtjukk, men pondusen brøyter seg vei til viktige stillinger for Klanens arbeidslag her også.

Klanens styre vil fortsette arbeidet med å skape best mulig tribunekultur, fortsette samarbeidet med klubben i de forskjellige grenene og jobbe med å øke medlemstallene, slik at vi kan fortsette som landets beste supporterklubb.
 

Nyeste innlegg