Flaggborgen trenger nye folk

Stram og staut ungdom med eksponeringsbehov og Vål´'enga i sitt hjerte. Vi trenger deg !!!

Har du noen gang sett deg selv i speilet og reflektert over hvordan tiden har løpt fra deg, og samtidig kjent på hvor vondt det gjør i kroppen. Hvis svaret er nei, trenger vi deg.

Flaggborgen, altså menneskene under de store flaggene som løper over Valle-matta, og som befinner seg på indre bane når Vålerenga spiller kamper, består i dag av en aldrende og haltende arbeidsgruppe, som snart burde få sin egen geriatriske avdeling. Vi har skaffet oss en legitim bekymring for lårhalsen når vi løper over matta. I tillegg har de aller fleste av oss blitt etablerte med karrierer, ektefeller, barn og bonusbarn, bikkje, katt, hamster og stasjonsvogn. De tingene alle higer etter, men som kjapt kommer i veien når man også ønsker å følge Vålerenga på alle reiser. Legg til gradvis skrantende kropper på toppen, så finner vi et regnestykke som ikke ser positivt ut.

Vi ønsker at Vålerenga og våre samlede supportere fortsatt skal representeres ved hjelp av stooooore flagg – derfor trenger vi yngre krefter. Vi trenger deg.

Hva forventes av en flaggborger?

Vårt hovedoppdrag er å løpe og veive med store flagg – for Vålerenga.

Skal du løpe og vifte med et flagg på 4x5 meter, bør du ha en kropp som tåler det. Det sagt, så lenge du ikke sliter med noe veldig prekært, vil jeg påstå at de aller fleste klarer å vifte et stort flagg. Du kommer langt med vilje og seighet. Sliter du likevel med noe, men har en innovativ løsning for å gjennomføre vårt hovedoppdrag, er Flaggborgen så absolutt inkluderende – og svært interessert i å høre din ide.

Kjønn spiller ingen verdens rolle. Ei heller kroppsstørrelse, enten det er snakk om det vertikale eller det horisontale.

Det som spiller en viktig rolle, er at du følger klubbenes og Klanens regler og vedtekter. I tillegg er det noen forventninger til oppførsel på folk som befinner seg på indre bane. Dersom du vet at du ikke kan beherske deg dersom dommeren gjør en hinsides avgjørelse (det kommer dommeren til å gjøre … hver eneste gang … rett foran deg), eller vet du ikke klarer å la være å slenge ut et sleivspark – eller en vinge – til motspilleren som nettopp løp inn i ditt nærområde, da kan vi trygt si at indre bane ikke er et sted for deg.

Det du får som flaggborger

Med et gedigent flagg i dine armer, blir du en gallionsfigur foran våre syngende supportere

Med et stort flagg under armen trenger du stort sett ikke å løse billett til de mange arenaer der Vålerenga spiller. Dette gjelder også bortekamper og eventuelle cupfinaler.

Vi oppfordrer likevel medlemsgruppa til å kjøpe sesongkort. Både for klubbens økonomiske interesser, i tillegg til prioritet på billetter til fester, og bortekamper i Europa (der det ikke er like sikkert at vi får flagget).

Høres dette ut som noe for deg? Er du nysgjerrig? Sleng en e-post til trond.erik.sandgren@gmail.com og merk den FLAGGBORG REKRUTT.

Ære og stolthet venter på deg.

 

Så kan vi gamlekara jobber med utformingen av vår egen fløy på Vålerenga alders- og pleiehjem, vel vitende om at fremtiden er sikret.

Nyeste innlegg