Trond L.Håpløs fortvilelse og euforisk glede

Sesongen 2017 har bestått av mange opplevelser, noen fantastiske, andre langt derifra. I dette innlegget vil jeg se nærmere på sesongen som var, men før jeg gjør det så har jeg følgende oppfordring til dere alle sammen: Kjøp sesongkort.

Les mer...

Vålerenga Jenter, Vålerenga Jenter

Nå må vi vise verden hvordan det skal gjøres. På lørdag, 18. november, kl 16:00 er det cupfinale for Vålerenga sitt Damelag. Gatas Parlament har mekka cupfinalelåt. Supporterne er klare. Bussene kjører. Bli med til Gymsalen på Fornebu og støtt jentene i en historisk første cupfinale for Vålerenga Damer.

Les mer...

Identitetløse supportere

La oss snakke litt om forventninger, realistiske og virkelighetsfjerne. Hvorfor er det slik at man har gode intensjoner, men det man utfører bare skader klubben man er glad i. Hvorfor er det slik at man må trekke tingene ned og kritisere helt uten filter.

Les mer...

Fyr løs – det er høst

Det er merkelig hvor mye en seier kan påvirke en supporters humør og optimisme. Etter pyrofesten og seiersrusen mot Brann på søndag har jeg hatt en uke hvor jeg bare har gått rundt å smilt. Det er koselig å tenke at nå har oppturen startet.

Les mer...

Som skapt for de store anledninger

Vålerenga sine supportere har fått mye tyn de senere år. Folk sier at Klanen og Vålerenga sine supportere ikke lengre er de beste supporterne. Til alle kritikerne sier jeg bare: Følg med på søndag! 

Les mer...

Lykke til videre Ghayas Zahid

Det har lenge vært kjent at Ghayas Zahid ønsker seg nye utfordringer, og i dag mottok vi nyheten om at han er solgt til Apoel FC. Apeol FC spiller i den kypriotiske ligaen, og er klare for gruppespillet i Champions League.

Les mer...

De trodde de var konger

Søndag møter vi hele Norges Rosenborg, laget som alle skal hylle fordi det kan bruke 30 millioner på to spillere fra konkurrerende klubber i Elite-serien. Og på den måten kjøpte de seg en plass i Europa League slik at de tjener mere penger og kan fortsette å hente de beste spillerne til konkurrentene. Det holdt jo ikke å kjøpe han spissen som er mer opptatt av gammel dansk konsumet enn prestasjoner på fotballbanen

Les mer...

OBOS Ligaen – Her kommer fugla

Jeg har ingenting positivt å si om Lillestrøm, jeg liker ikke stedet, jeg liker ikke laget, jeg liker ikke de som holder med de, jeg liker ikke noe som er gult og svart. Hadde det vært opp til meg så hadde Lillestrøm blitt konvertert til en parkeringsplass uten lys.

Les mer...

Ett hus er ikke et hjem

Det vi aldri trodde skulle skje. Det vi hadde sluttet å tro på. Det vi håpet på, men kun tenkte på som en ønskedrøm. Vår egen stadion. Vi har spilt vår siste kamp på hjemme-borte bane og nå flytter vi hjem. Farvel Ullevål, vi ses en gang i blant, når vi kommer for å hente Haralds pokal.

Les mer...

Åpningshelga nærmer seg

Valle Hovin videregående skole er overlevert til leietaker, Nå er det snart vår tur, om kun 37 dager er det klart for åpningshelga - den 9. og 10 september. Scandic Helsfyr Hotell gir alle som er glade i Vålerenga muligheten til å overnatte på Valle med gode priser 

Les mer...

Norway Cup – den ekte idretten

Søndag smeller det, Norway Cup 2017 er i gang. I år som alle andre år så kommer noen av Klanens medlemmer til å følge Vålerenga sine unge lovende spillere gjennom deres reise i turneringen.

Les mer...

På tide å vende hjem?

Vålerenga er i ferd med å få en ny vår. Klubben selger stadig flere «Vallekort» - sesongkortet for den delen av sesongen som skal spilles på vår egen nye storstue – mektige Vålerenga Stadion

Les mer...

Vær tilstede hele åpningshelga

Vi er mange som gleder oss til åpningshelga den 9. og 10 september. Jeg fikk høre at to av våre aktive klansmenn hadde booke hver sin president suite på Scandic denne helga, slik at de har kort vei og kan delta på hele fest-helga.

Les mer...

Sesongen er en suksess!

Det er to dager siden kampen mot Lillestrøm, jeg smiler fortsatt. Det er så utrolig deilig å vinne disse kampene. Ufattelig gledelig å se at spillemønstrene som det trenes på hver dag sitter, gledelig å se at når de sitter så er de utrolig vanskelig å forsvare seg mot, gledelig at Moa alltid scorer mot Lillestrøm.

Les mer...

Stemningen stiger - Vålerenga er tilbake

Vålerenga er tilbake, etter den langtekkelige landslagspausen. Søndag kl 20:00 vender vi atter gang tilbake til Ullevål. Det er ikke mange kamper igjen å spille der, så bli med, møt opp så du har minner å ta med deg før vi flytter hjem til mektige Vålerenga Stadion.

Les mer...

Jævla irriterende møkkalag. Hater dem.

Jeg kan like gjerne si det som det er, jeg ønsker meg Rosenborg tilbake til 70 tallet. Den gangen var det stor variasjon i prestasjoner og resultater, det hele ble kronet med nedrykk i 1977. Den gang var det langt mellom selvhøytidelige trøndere som trodde det var deres livsrett å vinne Eliteserien.

Les mer...

Gult er ikke kult – God Påske

Har du noen gang lurt på hvorfor så mange på Oslo Øst koser seg i byen i påsken? Dette har sin naturlige forklaring – vi tar avstand fra alt det gule som symboliserer påsken. Ingen trenger en høytid som minner oss om at det finnes en togstasjon ute på et jorde litt utenfor Oslo

Les mer...

Analyse av hele Vålerenga sin spillerstall

Denne artikkelen har blitt publisert del for del - her er den samlede, komplette analysen

Les mer...

Vålerenga Spillerstall 2017 - Klanen's analyse - Del 4 - Konklusjoner

Her der den siste delen av årets analyse av spillerstallen. Vi har konkludert, og vi kommer med tabelltips

Les mer...

Enar Jääger er tilbake

Enar Jääger er tilbake i Vålerenga på ettårs kontrakt. Enar var hos oss i forrige sesong, men etter 11 kamper var det slutt og sesongen var over med en kneskade. Enar har trent med Flora Tallin i vinter og er kampklar. Hos oss huskes han aller best for drømmemålet han scoret mon Mjøndalen. Sa noen kremmerhus

Les mer...

Vålerenga Spillerstall 2017 - Klanen's analyse - Del 3

For hver dag som går så kommer vi nærmere seriestart, vi har nå kommet til del 3 i analysen av årets spillerstall. Her er den neste artikkelen, i dag ser vi lagdelen angrep og vi vurderer trenerteamet

Les mer...

Vålerenga Spillerstall 2017 - Klanen's analyse - Del 2

Det er under en uke igjen til seriestart, i går startet vi på analysen av årets spillerstall. Her er den neste artikkelen, i dag ser vi lagdelen midtbane.

Les mer...

Vålerenga Spillerstall 2017 - Klanen's analyse - Del 1

Med en uke igjen til seriestart er Vålerenga sin tropp nærmest komplett. Klanen har derfor dypdykket i årets spillerstall og har sett på hver enkelt lagdel og hver enkelt spiller. Her er vår analyse. I dag ser vi nærmere på aldersammensetning, lokal tilhørighet og vi ser nærmere på lagdelene keepere og forsvar.

Les mer...

Nå har du grunn til å være optimist!

Vålerenga Fotball er på treningsleir i Marbella, og er inne i en tung treningsperiode. Vi som følger laget tett ser en spennende utvikling. Vi ser nye sponsorer ankomme og vi ser den nye administrasjonen legge stein på stein. Klubben i vårt hjerte er på rett vei

Les mer...

Livslang kjærlighet

Det er Valentine’s dag, du vet de dagen da butikkene forteller oss at i dag skal du feire kjærligheten. Jeg feirer den ekte kjærligheten, den som ikke kan kjøpes, den livslange kjærligheten.

Les mer...