Trond L.Før Stabæk borte

Vi har nå kost oss i dagevis over en pen hjemmeseier, og det å ha hatt full kontroll over team Rekdal. Smilene har kommet lett når vi har tenkt på agent Simon Larsen og hans enkle men verdifulle assistanse. Det vi husker er 3 pene mål, en vel gjennomført kamp, et velfortjent resultat og ett Vålerenga tilbake på vinnersporet. I dag møter hovedstadens menn de små blå fra Bekkestua i nærheten av Stabæk. Du kommer dit både med trikk og t-bane. Altså Bekkestua da, ikke Stabæk. Stabæk ligger finfint til på 14. plass, og kjemper med nebb og klør om å beholde plassen i Elite serien

Les mer...

FØR ODD BORTE

Smerten vi opplevde av å tape i siste sekund mot Rosenborg er rista av oss. Det vi husker er ikke resultatet, men den energien, den innsatsviljen, den kampgløden gutta viste når de slepte RBK rundt på Vålerenga Stadion. I dag møter hovedstadens menn de fargeløse Odd fra Telemark. Dette er to lag som er naboer på tabellen, vi er tre poeng, og to plasser foran Odd. Vi er Oslos stolthet! 

Les mer...

Vålerenga Kjerke - en hyllest

18. september 1979 - for hele 39 år siden stimlet folk til Vålerenga for å bevitne det tragiske skuet. Verden stod på huet, det som ikke kunne skje, det skjedde. Folk var fortvila, de trengte trøst, de trengte omtanke. De trengte tilhørighet og et fellesskap fordi Vålerenga kirke stod i brann.

Her er en liten hyllest til det som for mange er et minne, men senere har blitt en del av sjela til alle oss som elsker Vålerenga

Les mer...

Oppvarming til Cupen, vi øver på å vinne

For en forskjell en spiller kan ha. Det er andre gangen i Vålerenga sin historie, det vil si den delen jeg husker, at en spiller kommer inn og gjør så umiddelbar stor forskjell. Jeg snakker her om Mohammed Abu, som har gitt oss den dimensjonen vi så sårt har manglet.

Les mer...

Sammen er vi sterke

Jeg ser på kalenderen, vi er allerede i september. Det nærmer seg nå ettårs dagen for når vi flytta inn på Vålerenga Stadion. I tiden opp mot flyttingen var det mange tanker, mange ideer og mange ønsker for hvordan det skulle bli på tribunen.

Les mer...

Hjelp jentene til ny Cupfinale

I fjor feide vi LSK Kvinner rett ut av cupen. Klanen ble kontakta av Lagledelsen til VIF Damer og ble spurt om vi kunne være så snill og komme å gi jentene støtte i det som er en vanskelig bortekamp. Vi stiller opp, vi gjør det lett for deg å bidra, bare ta buss sammen med oss

Les mer...

Gratulerer jenter - Vålerenga J17 vant Norway Cup

Vålerenga sitt J17 har i dag spilt finale i Norway Cup og slo Kolbotn hele 7-0. En kjempeprestasjon, vi gratulerer

Les mer...

Klanen og hele Vålerengafamilien går sammen i Pride Parade

På lørdag er det klart for kamp mot Bodø Glimt på Vålerenga stadion kl 18:00, men før dette skjer så ønsker vi i Klanen å invitere alle våre medlemmer og alle som er glade i Vålerenga til å slå følge med oss og resten av Vålerengafamilien i årets Pride Parade.

Les mer...

Fotball-VM må bare holde på, vi skal til Trondheim

Fotball er best på stadion, og vi reiser til Lerkendal Stadion for å møte de engang mektige Rosenborg. Søndag klokken 20:00 møter vi Trondheims nest beste lag. Bli med på tur.

Les mer...

FØR BRANN BORTE

Vålerenga skal ut på tur, destinasjonen denne gangen er tettstedet mellom det de der borte kaller de 7 fjell, men i virkeligheten er det noen små åsrygger. Brann topper tabellen, og er allerede selvutnevnte seriemestre. La oss stoppe kjeften på skarrepakket i kveld.

Les mer...

Vi har alle våre oppgaver

Klanen har figurert i media den siste uke. Fra tribunen knallet det til med litt lite raffinert sangtekst, men i god Vålerenga ånd. Alle dere som roper høyest skal huske at sanger som dette alltid har vært en del av vårt repertoar. Ikke alt er like elegant, ikke alt er like underfundig, ikke alt er like humoristisk men like fullt en del av vår kultur

Les mer...

Bli med til syden

Nå tenker du sikkert på sol og varme. Kelnere som kommer med høye drinker som har paraply i glasset. Strandliv og avslappende dager. Vel, det er nesten rett, vi skal til Kristiansand. Årets tur er allerede på lørdag.

Les mer...

Nå er tiden inne

Gresset er allerede grønt på Vålerenga Stadion. Det er vår i Oslo. På lørdag er det kamp mot Strømsgodset. Det er lørdagskamp, det spilles fotball når fotball bør spilles. Du har fri dagen etter, det er på tide og kose seg litt. Nå er tiden inne for å legge alle unnskyldninger til side, melde fra hjemme at det er fotball som gjelder. Så får du snøre på deg skoa, ta frem det mest heldige skjerfet – klokken 18 på lørdag er det kamp som gjelder.

Les mer...

Derbydag - Enga på topp?

Det er lørdag, det er vår i lufta, det er klart for første runde i Toppserien. Vålerenga Damer møter LSK Kvinner på Vålerenga Stadion klokken 1700. Dette er en viktig kamp, Vålerenga har i løpet av pre-season seilet opp som favoritt til å vinne årets serie og i dag møter vi fjorårets seriemester

Les mer...

Det ene øyeblikket

Det er fortsatt vinter, jeg skjønner at du kvier deg, men tenk da, tenk kanskje du går glipp av det ene øyeblikket. Det øyeblikket som du kan kose deg med gjennom hele året, det øyeblikket som forklarer alt. Det ene øyeblikket som gir mening til det å være Vålerenga supporter

Les mer...

Vålerengajenter tar over verden

Siden det i dag er den internasjonale kvinnedagen synes vi at det er på sin plass å rope det høyt og tydelig ut til hele verden. Vålerenga Damer er i ferd med og bli ordentlig gode. I år så sikter vi mot nasjonal dominans, så faller Europa for våre føtter.

Les mer...

Ventetida er over, nå smeller det

Av allle storbyer i verden er nok Oslo minst. Der er her jeg føler meg hjemme. Det her er byen min Jeg er så Oslo du kan kalle meg for Nilsen Rudolf, Lillebjørn, Joachim - velg hvilken

Les mer...

En by, ett lag

Livet blir mye bedre når du er glad i Vålerenga. Det finnes ikke mange klubber som er som vår, en klubb med så mye aktivitet, med så mange utøvere, så mange frivillige, så mange foreldre og så utrolig dedikerte supportere.

Les mer...

Alt var mye bedre før – eller?

Den kalde, hvite, kjedelige tida, der kun gamle skøyteentusiaster, med bøker full av rundetider koser seg med flittig notering av passeringstider på 10 000 meter. (gjeeeeeeeesssssp). Heldigvis er der treningskamper inne i Vallhall som gjør at ventetiden går litt fortere.

Les mer...

Fotball er best på stadion

Vinter’n er her, den kalde fine tida. Du tenker kanskje ikke mest på grønne fotballbaner, og årets Elite-serie? For meg er dette den kjedeligste tiden av året. Det er 53 dager igjen til seriestart, 53 dager til å gjøre alle forberedelser.

Les mer...

Håpløs fortvilelse og euforisk glede

Sesongen 2017 har bestått av mange opplevelser, noen fantastiske, andre langt derifra. I dette innlegget vil jeg se nærmere på sesongen som var, men før jeg gjør det så har jeg følgende oppfordring til dere alle sammen: Kjøp sesongkort.

Les mer...

Vålerenga Jenter, Vålerenga Jenter

Nå må vi vise verden hvordan det skal gjøres. På lørdag, 18. november, kl 16:00 er det cupfinale for Vålerenga sitt Damelag. Gatas Parlament har mekka cupfinalelåt. Supporterne er klare. Bussene kjører. Bli med til Gymsalen på Fornebu og støtt jentene i en historisk første cupfinale for Vålerenga Damer.

Les mer...

Identitetløse supportere

La oss snakke litt om forventninger, realistiske og virkelighetsfjerne. Hvorfor er det slik at man har gode intensjoner, men det man utfører bare skader klubben man er glad i. Hvorfor er det slik at man må trekke tingene ned og kritisere helt uten filter.

Les mer...

Fyr løs – det er høst

Det er merkelig hvor mye en seier kan påvirke en supporters humør og optimisme. Etter pyrofesten og seiersrusen mot Brann på søndag har jeg hatt en uke hvor jeg bare har gått rundt å smilt. Det er koselig å tenke at nå har oppturen startet.

Les mer...

Som skapt for de store anledninger

Vålerenga sine supportere har fått mye tyn de senere år. Folk sier at Klanen og Vålerenga sine supportere ikke lengre er de beste supporterne. Til alle kritikerne sier jeg bare: Følg med på søndag! 

Les mer...