Trond L.Har Sjappa resignert?

Jeg vil starte med å understreke at dette innlegget ikke er et angrep på dere som jobber i Sjappa.
De gangene jeg er innom så er dere alle ytterst hjelpsomme, smilende og blide akkurat som det skal være i en sånn butikk.
Når det er sagt så sitter jeg med en rekke spørsmål om driften

Les mer...

Tribuneliv - nå og i fremtiden

I går kveld hadde jeg gleden av å delta på supportermøte. Hovedtemaet for møtet var sang og tribuneliv. Vi er jo supportere så det er jo kliss umulig å bare snakke om et spesielt tema uten at vi blander inn andre ting.

Les mer...

Ronny Deila's versjon av Vålerenga

 
Det var mange som ble glade, entusiastiske, begeistret og lettet når nyheten om at Ronny Deila var klar for Vålerenga. Nå har den første gleden avtatt litt, så da synes jeg det er på tide å gjøre et forsøk på å se hva dette betyr for Vålerenga.

Les mer...

Enga på topp, Enga på topp

I mitt enkle, naive liv så spurte jeg Vålerengas spillere om vi ikke bare kunne starte på nytt. Før kampen mot Start så skrev jeg som følger, "Kan ikke du og jeg inngå en pakt - her og nå? Vi legger gårsdagen bak oss, vi starter på nytt - serien starter på søndag, første kamp i denne serien er mot Start."

Les mer...

Litt etter litt

Vi har ryggen deres. Hjemme eller borte, vi humper avgårde i biler, busser og tog for å være der for å støtte vårt kjære Vålerenga. Vi har sett at blant supporterne så har stemningen snudd, vi er atter en gang optimister. Vi gjør alt vi kan for å støtte spillerene. Her er en liten tale- godt innenfor rubrikken «kunstnerisk frihet» - som du gjerne må fremføre for spillerne i garderoben, Kjetil.

Les mer...

Hva er det med fotballeksperter?

Trond lurer på hvorfor i alle dager vi skal håpe på at bartefaen håver inn 200 mill for CL. Samtidig tar han et oppgjør med NFF og deres negative holdninger til for eksempel blussing. 

Les mer...

På treningsfeltet

Trond sitter ikke stille om dagen. Kristiansand søndag, istrening med hockeygutta på mandag og på treningsfeltet på Valle i dag. Her kommer noen ord fra treninga og det åpne overgangsvinduet. 

Les mer...

Lykkerus

For en dag det ble. Vålerenga gjør meg ofte glad, men i går så ble jeg vanvittig glad. Lykke i seg selv er en underlig ting, å det er slik at man kan føle seg lykkelig helt for seg selv. Mange av dere som er på ferie å måtte se kampen på TV hadde det nok sånn, der dere var, enten det var hjemme eller på en tilfeldig strandbar i Spania.  

Les mer...

Elsket og hatet

Vi vet godt at der er mange som hater Vålerenga, klubben vi elsker. Jeg tar dette som et kompliment. Det er deilig å være hatet av en haug med bønder som alle ønsker de kunne være som oss. Sorry bønder dere får bare fortsette å komme å se oss på kamp for så å kopiere oss etter beste evne. Som dere har gjort de siste 25 åra. 

Les mer...

Ventetiden - en lang lidelse

Trond kommer med en bønn til spillere og sjefen i dagene før kamp. Gi oss endelig noe å feire! 

Les mer...

Krisehåndtering - nå smeller det!

Alle snakker om at Vålerenga er i krise. Vi har sett litt på dette og har kommet til følgende konklusjon. Det er rett før det smeller, å det smeller mot Start på søndag. Advarsel: Enga er tilbake.

Les mer...

Lev livet i farger - alt blir mye kjedeligere i sort/hvitt

Alle vet at sort/hvitt er dørgende kjedelig. De prøvde seg med film og TV i sort/hvitt, ingen synes det var kult så vi valgte å gå videre i livet med farger. Vi ser de kjedelige, sjelløse sort/hvite kopiene av hverandre. Vi snakker Odd som forsøker å sette rekord i hva klubben skal hete - utover Odd. Kopien RævBK like kjipe, like livløse, like sort/hvitt.

Les mer...

Kjære Vålerengaspiller

Du er er elsket. Fra det øyeblikk du for aller første gang trekker den nydelige kongeblå drakta over huet, til det øyeblikk du ikke lengre er i blant oss så er du elsket. På søndag skal du spille en viktig kamp mot Start i Kristiansand. Jeg driver og sender mailer, samt meldinger på Facebook for å ordne meg bussbillett slik at jeg kan være til stede for deg.

Les mer...

Jeg har en drøm

Trond drømmer om hvordan vår nye supportertribune kan bli hvis folk samarbeider. 

Les mer...

Vi har Ronny Deila! Vi har Ronny Deila!

I dag holdt klubben pressekonferanse, det er slutt på alle spekulasjoner, vi har Ronny Deila. Klanen.No var selvsagt tilstede på pressekonferansen. Vi har snakket med Ronny Deila og han hadde følgende å si til oss supportere. "Jeg er veldig glad for å være her, jeg gleder meg til å komme igang. Jeg er 100% sikker på at Vålerenga kommer til å unngå nedrykk.".

Les mer...

Den viktigste signeringen

I går kom bekreftelsen fra klubben om at Erik Espeseth var ansatt som ny Daglig leder i Vålerenga. Dette er utrolig viktig for fremtiden til klubben, jeg vil våge påstanden at dette er viktigere enn hvilken som helst trener, hvilken som helst spiller.

Les mer...

Velkommen Erik Espeseth - ny daglig leder i Vålerenga

I dag kom bekreftelsen fra klubben, nyheten om at Erik Espeseth, tidligere Daglig leder i Strømsgodset, tidligere Kommersiell direktør i Rosenborg, tidligere Leder for PR og informasjonsavdelingen i VG har tatt skrittet fullt ut og melder overgang til hele Norges Vålerenga. Velkommen til en storklubb.

Les mer...

Hva nå Tor Olav Trøim?

Tor Olav Trøim og jeg vanker ikke i de samme kretsene. Vi kommer fra veldig ulike bakgrunner. Vi har definitivt ikke tilgang til de samme ressursene. Vi har også ulike ting vi holder på med i det daglige. Tor Olav Trøim er ganske sikkert i London, jeg derimot sitter ombord på Bohembussen sammen med 45 andre supportere på vei hjem fra Bergen.

Les mer...

Bergen – Hva tror du at du er?

Trond kjører en sammenligning mellom Oslo og Bergen nå som det er under et døgn til det smeller på Brann Stadion. Som vanlig kommer Bergen ganske dårlig ut av det. 

Les mer...

Da jeg ble Vålerenga supporter

Det finnes like mange historier om hva det var som gjorde at man valgte å bli Vålerenga supporter - som det finnes supportere. 

Les mer...