Jonas A.Før Haugesund hjemme

Vi fikk med oss poeng hjem fra Trondheim, men det var uten å imponere. Nå venter Haugesund og det første møtet med vår tidligere kaptein.

Les mer...

Før Ranheim borte

Vi fikk med oss ett poeng mot Molde, i en kamp som blir husket for mye annet enn selve kampen. Nå venter Ranheim og Trondheims nye lokomotiv til en ny lørdagskamp. Vi går for reprise av forrige gang vi var på lørdagstur.  

Les mer...

Før Molde hjemme

I kveld, i god tid før leggetid, tar Oslos stolthet i mot skammen fra Møre og Romsdal til det som må kalles et toppoppgjør. Vålerenga Stadion klokka 20:00! 

Les mer...

Før Godset hjemme

Sesongens første lørdagskamp er her. Godset venter og gjengen fra Drammen skal selvfølgelig bankes både på tribunen og banen.

Les mer...

Før Sarpsborg 08 borte

Det er klart for tredje serierunde og turen går til Sarpsborg. Bortefeltet er for lengst utsolgt og alt ligger til rette for at påsken kan avsluttes med en real fest både på og utenfor banen. 

Les mer...

Før Odd hjemme

Etter en fortjent seier i åpningen i Kristiansund skal vi nå hjem. Og da mener vi faktisk hjem. Det skal spilles ball på Valle igjen og vi er klare som faen!

Les mer...

Før Kristiansund borte

Hockeylaget er ute av sluttspillet og vi kan dermed rette fokuset mot fotballen. En mandagskamp i Kristiansund i mars får kanskje ikke hårene til å reise seg, men vi er i gang. Og deilig er det. 

Les mer...

Evaluering av 2017-sesongen

Sesongen er over og det ble nok et skuffende år. Nå er det på tide med en evaluering av hvordan spillere og trener har gjort det i Eliteserien 2017. 

Les mer...

Før Molde hjemme

Et Vålerenga i scoringshumør skal spille sesongens nest siste hjemmekamp. Fortsetter oppturen i kveld? 

Les mer...

Før Aalesund hjemme

Haugesund ble slått enkelt på torsdag, i dag skal Aalesund få gjennomgå det samme. Det er søndag, det er kamp og det er klart for å si farvel til nedrykksstriden for denne gang. 

Les mer...

Før Brann hjemme

Vålerenga taper og taper og taper. Nå lyser varsellampene rødt og vi må jobbe oss ut av en situasjon vi har vært i mange ganger før. Det starter med å kjempe Brann ut av stilen på Vålerenga Stadion i kveld klokka 20:00.  

Les mer...

Før lsk borte

Ja, så er endelig sesongens viktigste bortekamp her. Ligaens eneste derby faller nok en gang på en lørdag og vi er klare for å jekke ned de gule og svarte nok en gang. 

Les mer...

Før Tromsø hjemme

Vålerenga skal ta farvel med Ullevaal som hjemmebane. Det skal feires på mange måter, men først og fremst ved å banke Tromsø i kveld.

Les mer...

Før Godset borte

Sommerferien er over og høstsesongen er i gang. Et Vålerenga som ikke har tapt siden mai reiser til Drammen for 3 poeng i det som blir Adam Larsens første kamp i Eliteserien for Oslos Stolthet. 

Les mer...

Før Kristiansund borte

Den lille pausen er over og Vålerenga skal igjen ut på tur. Nå skal et Vålerenga på medaljejakt til Kristiansund, for første gang på jævlig lenge.  

Les mer...

Før Brann borte

Vålerenga viste at de var flere klasser bedre enn de gule fra utkant-Norge forrige helg. Nå venter en mye tøffere oppgave, i et nytt hatoppgjør, i Bergen.

Les mer...

Før lsk hjemme

Endelig klart for derby og årets viktigste kamp.  I dag er seier det eneste som gjelder, både på banen og tribunen.  

Les mer...

Før Godset hjemme

Endelig er landslagspausen over og Eliteserien ruller igjen. Vålerenga får besøk av Godset til rundens hovedkamp, i det som er den fjerde siste hjemmekampen på Ullevaal. 

Les mer...

Før Rosenborg hjemme

Det har storma rundt Vålerenga de siste sju dagene, og nå venter altså Rosenborg på Ullevaal. Kan dette gå bra da? 

Les mer...

Før Sarpsborg borte

Det ble nok en seier mot Kristiansund på 16.mai og plutselig var vi på øvre halvdel. Nå drar vi til Sarpsborg for å melde oss på i medaljekampen for alvor. 

Les mer...

Før Kristiansund hjemme

En svært etterlengtet borteseier mot Aalesund skal nå følges opp med nok en seier. Fotballens festdag er endelig her og Kristiansund kommer besøk til Ullevaal

Les mer...

Før Aalesund borte

Det ble en ny tung kveld hjemme mot Stabæk sist, men poenget vi fikk med oss var både deilig og fortjent. Nå skal vi til Ålesund, forhåpentligvis for å hente årets første bortepoeng. 

Les mer...

Før Stabæk hjemme

Det ble tap mot Odd sist, men prestasjonen var ikke så verst. Nå kommer Stabæk på besøk og da forventes det poeng, aller helst tre.  

Les mer...

Før Sogndal hjemme

Vålerenga fikk bank i Molde og plutselig var man på nedrykksplass etter fire runder i år igjen. Nå kommer Sogndal til byen og da er det på høy tid at hovedstadens menn igjen plukker poeng. 

Les mer...

Før Molde borte

Den første uka i årets Eliteserie ble litt som Tippeligaen har vært de siste sesongene – små gleder og store nedturer. Nå venter en tøff bortekamp i Molde, der vi ikke har vunnet på sju år. 

Les mer...