© Atle Enersen

VIF Hockey trenger flere frivillige

Vålerenga Ishockey trenger flere frivillige til sekretariat og teknisk-gruppe.

Vi deler VIF Hockey sin melding:

Vi er utrolig heldige som har mange dyktige frivillige som bidrar for oss i Vålernga - som er med å sikre at kamparrangementet går som ønsket.

Nå ønsker vi å finne flere av dere som har lyst til å være med å bidra for klubben.

I sekretariatet trenger vi flere til å bidra primært på statistikk, men det er også andre oppgaver som kan være aktuelle.

Statistikk blir viktigere og viktigere med tanke på spillernes CV. Her oppdaterer vi skudd på mål, vunnet/tapt dropp, time on ice, og hvem som er på is ved scoringer. Det er en fordel om du har sett noen hockeykamper, men intet krav, da full opplæring vil bli gitt.

Teknisk er en gruppe som gjør mange forskjellige oppgaver i baneområdet, så som å klargjøre til at spillerne skal på is, sørge for at maskoter og "Kongen" kommer på i rett tid, bistå med å få isryddere på is under power-break for å nevne noen.

Du vil bli en del av en flott gjeng som er i gang på VIFs kamper på Jordal. Vi kan tilby et hyggelig inkluderende miljø, bespisning på hjemmekamper, sosiale sammenkomster, turer til bortekamper, og godt samhold. Vi gjør oppmerksom på at dette er frivillig arbeid, og dermed ikke lønnet.

For begge grupper vil full opplæring bli gitt.

Fikk du lyst til å være med å bidra og føler at dette er noe for deg? Send en mail med litt informasjon om deg selv til knut@vif-hockey.no - så hører du fra oss.

Nyeste innlegg