Bli med Vålerenga i Pride Parade på lørdag

Gå for en som ikke kan, tør eller vil - og gå for Vålerenga

Det er aldri feil å stå opp mot urettferdighet, mot hets, hatretorikk og mot forskjellsbehandling. Det er fint å kunne vise de som trenger forsikringa av vi har ryggen deres selv om de (nødvendigvis) ikke spiller for Vålerenga. At Vålerengafamilien går i Pride paraden er helt suverent.

Klubben i vårt hjerte kaller seg klubben for alle, dermed er det nesten selvsagt at Vålerenga blir å finne i Pride Parade. Klubben stiller med Vålerengabussen og noen spillere fra både dame og herrelaget samt folk fra administrasjonene. Vanligvis dukker det opp spillere fra Vålerenga Trolls og Vålerenga Hockey også – og sikkert andre som jeg ikke kjenner igjen.

Og så er det alltid en god gjeng med supportere som rusler bak bussen. Jeg har gått i paraden noen ganger og elsker det. Trenger du en selvtillitsboost er dette virkelig stedet å få det på. Du blir altså applaudert fra Grønland til toget er framme på Rådhusplassen. Meget oppbyggelig og meget hyggelig.

I år starter Vålerenga helt sist i toget og er dermed lett å finne. Se etter Vålerengabussen for klubben oppfordrer deg til å bli med Vålerengafamilien i paraden. Vi starter i Åkebergveien klokka 13.

Husk at det er mange som ikke kan eller tør å gå sjøl. Noen ønsker ikke å vise sin legning og det er ok, og nettopp derfor kan du gå for en som ikke kan, vil eller tør. Vis at du har ryggen deres og at du aksepterer at alle har rett til å vise sin kjærlighet - uavhengig av legning. Klubben for alle, Oslo for alle uansett om vi er skeive eller ei.

For mange år siden hadde vi en OH som dekka hele Vestbredden på Ullevaal der budskapet var “Mangfold kan ikke kjøpes”. Pride er mangfold i praksis. Dette er en nobrainer så ta på deg drakta eller skjerfet og heng deg med, vi møtes ved Vålerengabussen i Åkerbergveien klokka ett.

Etter paraden er det naturlig å stikke innom Bohemen og snakke om det før man kjøper billett til Bohembussen som frakter deg til kampen mot Viking (avgang 17.13) og ned igjen etterpå. Klart du skal ned igjen etterpå.

Lørdag feirer Bohemen 25 år som pub i Oslo – både før og etter kampen og det må du bli med å feire.

For en dag det blir, Pride-paraden, Bohemen, Vålerenga-Viking og Bohemen.

Vi sees – og heia VIF!

 

Nyeste innlegg