Gull laget NM 2024.jpg

Vålerenga Baseball sikret sin tredje NM-tittel på rad!

I vind, sol og regn, sikret Vålerenga Baseball seg sin tredje strake norgesmesterskapstittel i baseball. Finalen, som fant sted på Runway Park utenfor Stavanger, bekrefter klubbens dominans i norsk baseball for øyeblikket. 

 

NM gullet er et resultat av en solid satsing og profesjonalitet, som definerer det VIF Baseball driver med om dagen. Dette er virkelig en lagseier. Hver enkelt spiller har bidratt til suksessen, og sammen har laget nådd målsetningene vi har satt oss så langt i sesongen. Det å sikre deltakelse i Europa cup var et veldig viktig delmål, og vi ser frem til å representere Norge igjen i 2025, uttaler trener Alex Guilford. Han legger til at laget nå vil ta en velfortjent sommer pause før siste halvdel av sesongen går i gang igjen i starten på august. 

Vi ønsker å være en attraktiv klubb for hardt satsende baseballspillere, som både ønsker utfordringer i hjemlig liga og i Europa, sier Stephen Meinich-Bache som er spiller og mediaansvarlig for klubben. Med andreplassen i europacupspillet tidligere i år og NM gull nå, har vi vist at vi kan hamle opp med de beste, og vi ønsker å toppe denne opplevelsen i kommende sesonger. 

I fjor tapte laget play off finalen mot Kristiansand Suns etter å ha gått ubeseiret gjennom seriespillet, noe som var en stor skuffelse. Så nå er det naturlig å rette blikket mot seriespillet utover høsten, for å igjen sikre at en kommer til play off og hvor vi skal gi alt for å revansjere fjorårets tap og hente hjem enda mer edelt metall til klubben. 

Støtten fra Vålerenga-miljøet har vært uvurderlig, og laget er takknemlig for den entusiasmen og energien vi opplever rundt oss. Vi skal gjøre vårt for å fortsatt levere for klubb og by! 


Sjekk ut Vålerenga Baseball sine nettsider

Nyeste innlegg