Jonas A.Før Viking hjemme

Så er det endelig klart for litt ordentlig fotball igjen. Det er seriestart og Viking er igjen motstander. Faen som vi har gleda oss til det her. 

Les mer...

Tabelltips 2017

Eliteserien sparkes straks i gang. Her kommer Klanens nøytrale vurdering av årets sesong (ja, faktisk). 

Les mer...

Treningskamper 2017

Vålerenga Fotball har vunnet alt de har spilt i 2017. Rubbel og bit. Før sesongstart 3. april skal laget som vanlig spille mange treningskamper og derfor gir vi deg nå en oversikt over hvem vi møter og hvor, pluss hvordan du kan få sett den. 

Les mer...

The End (?)

Det ble ingenting annet enn et trist siste oppgjør mot Storhamar på ærverdige Jordal Amfi på torsdag. Nå venter det siste kapittel, mot Frisk, og der er ingenting annet enn 3 poeng bra nok. Såpass har gode gamle Jordal fortjent. 

Les mer...

Før Viking borte

Siste serierunde spilles i Stavanger mellom to lag som ikke har allverden å spille for. Likevel hadde det vært deilig med en god avslutning på en ellers bedrøvelig sesong. 

Les mer...

Før Lillestrøm hjemme

Endelig har dagen kommet. Nærmere 20.000 på tribunen skal se Vålerenga sende lsk ned i gjørma. Det blir ikke bedre! 

Les mer...

Før Tromsø borte

Vålerenga 2 beholdt plassen i går, nå er det opp til A-laget å gjøre det samme. Hvor stor fordel er det at Deila skal lede laget? 

Les mer...

Før Stabæk hjemme

Ja, så var vi her da, to lange uker etter tapet på Lerkendal som førte oss ned i sumpa. Nå er det klart for den første av fire akter, mot Stabæk, som ligger godt plassert i den samme sumpa. Nå smeller det! 

Les mer...

Før Rosenborg borte

Tap hjemme for AAFK i en kamp der vi var tamme og dommer hadde tunge innsatser på borteseieren, har nå ført oss tilbake ned i sumpa. Nå venter sesongens desidert tøffeste kamp.  

Les mer...

Før Aalesund hjemme

Etter torsdagens exit i cupen er det vanskelig å motivere seg for en seriekamp mot Aalesund må jeg innrømme, men siden det bare er seks poeng ned til kvalik har vi fortsatt en jobb å gjøre. 

Les mer...

Før Haugesund borte

Vålerengas fotballherrer har nå åtte strake uten tap. Hvis det tallet runder tosifra i løpet av de neste seks dagene vil vi ha runda de magiske 30 poengene i ligaen og være et steg nærmere vår kjære Haralds pokal. Først er det bortekamp i bortblåste Haugesund som gjelder. 

Les mer...

Kvarten i Drammen nærmer seg

Neste hinder i veien mot Haralds pokal spilles som kjent i Drammen 22. september. Billettsalget er i full gang og vi oppfordrer folk til å kjøpe billett så fort som mulig. 

Les mer...

Før Odd borte

Det ble en skuffende uavgjort mot Glimt forrige fredag i en kamp der våre gutter definitivt prøvde mest, men ikke hadde helt dagen. Nå venter sutreklubb nummer 1 i det som er en av sesongens tøffeste bortekamper. 

Les mer...

Før Brann hjemme

10 poeng på siste fire og tre strake seire gir all grunn til optimisme før skarrefaen kommer den lange veien til landets eneste storby. Fadesen i Bergen skal revansjeres på et solfylt og godt besøkt Ullevaal. 

Les mer...

Før Sarpsborg 08 borte

Det ble en festaften på mandag da Molde rett og slett ble slakta på Ullevaal. Med sju poeng på de tre siste kampene er situasjonen brått blitt lysere. Samtidig er jobben langtfra gjort, og det skal Sarp få lide for. 

Les mer...

Før Molde hjemme

At denne saken skulle skrives med et Vålerenga under streken trodde jeg virkelig ikke etter seieren mot Start sist. Men det er altså ståa før vi tar i mot Solskjærs menn til dyst på Ullevaal i kveld. På med arbeidshanskene igjen! 

Les mer...

Før Start borte

Det ble poeng mot Sogndal sist, og selv om seieren glapp er vi nå i en posisjon der alt av poeng tas i mot med åpne armer. Når jumbo Start nå venter spørs det om ikke det må oppgraderes til 3. 

Les mer...

Før Sogndal hjemme

Det er fredag, fellesferie og kamp på Ullevaal. Ikke en ideell kombinasjon, men er du i Oslo eller omegn, så bør det være en selvfølge at du skal på kamp. De trenger deg nå! 

Les mer...

Før Brann borte

Om noen timer smeller det på Brann stadion i et av de heteste hatoppgjørene du finner i Tippeligaen. Nå er det på tide at våre gutter stepper opp!

Les mer...

Før Odd hjemme

Tippeligaen er endelig i gang igjen og starten på det som blir en forrykende høstsesong av Vålerenga starter i dag. Mot Odd - med deg på tribunen! 

Les mer...

Vårsesongen 2016

Tippeligaen har tatt pause og det er lite som skjer rundt Vålerengas A-lag. Derfor passer det bra med en slags evaluering av sesongen når den nå er nesten halvspilt.

Les mer...

Før Aalesund borte

Vi karret oss videre til kvarten i cupen og det har roa seg litt rundt klubben den siste uka. Nå er det siste kamp før sommerferien, og det mot et lag vi ikke har slått borte siden 2005(!).

Les mer...

Før Vidar hjemme

Veien mot et møte med vår gode gamle venn Harald og hans pokal har nå kommet så langt at det begynner å kile litt. Etter kampen mot Vidar skal og bør den veien være enda kortere.

Les mer...

Før Haugesund hjemme

En av sesongens høydepunkter er her, nemlig 16. mai-kampen. Selv om motstanden er grå ligger alt til rette for at dette skal bli real fest dagen før dagen.

Les mer...

Før lsk borte

Sesongens største og viktigste kamp er endelig her. Det er de her vi lever for, så her er det ingenting annet enn full gass som gjelder. På tribunen og gresset. Tramp, tramp, tramp på en fugl. 

Les mer...