Buss, gammel
© Klanen.no

Borteturer vår og sommer 2023

Klanens turgruppe legger til rette for at du skal komme deg på kamp  i år også - selvsagt.

Bohembussen og Vertshusbussen og Østblokkabussen frakter deg trygt, sikkert og behagelig til og fra kampene Vålerenga spiller borte. Ikke alle går hver gang men du kan være ganske trygg på at det går en buss til kampa Enga speller.

Prisene er tur/retur med buss, kampbillett fikser du sjøl og kommer i tillegg. Noen ganger rekker vi pub i det lille hølet av et tettsted vi besøker, andre ganger kjører vi rett til stadion. Vi reiser hjem rett etter kamp.

 

Turgruppa tror internet er fremtida!

Ja, sånn har det blitt! Kall oss gjerne banebryterne eller visjonære, men Klanens turgruppe har altså tatt steget ut på det store World Wide Web.

Etter lange og gjentagende diskusjoner over godt pilsnerøl på Bohemen landet vi på å bruke en plattform som heter Checkin.no. Når du skal melde seg på bussturer med Klanen kjøper du tur på nett og betaler med Vipps eller kort når du melder deg på. Du finner påmelding til hver bortetur lenger ned.

Dette fantastiske internettet gjør at vi har mer kontroll på ledige billetter, kan sette opp venteliste på full buss og vi kan se på muligheten for ekstrabusser.

Vi har nå lagt ut borteturer for vårens kamper og det er førstemann og kvinne til mølla. Har du spørsmål ta kontakt på tur@klanen.no eller Bohembussen på Facebook eller twitter.

Turmenyen borteturer våren 2023

Ålesund away 10.04

Årets første tur går til Ålesund. Endelig skal vi følge opp abstinensene etter buss, fotball, sang, samhold og leskende drikke. Avslutt påska med oss tvers over Norges land.

Pris:

Medlem: 600 kr

Ikke-medlem: 700 kr

Påmelding her

 

Brann away 22.04

Vi skal på tur over fjellet for å knuse Brann. Vålerenga skal kjempe i 90 minutter og vi skal synge oss hese for Vålerenga!

Pris:

Medlem: 600 kr

Ikke-medlem: 700 kr

Påmelding her

 

Rosenborg away 06.05

Denne gang går turen nordover til stedet som var for lite til å være Norges hovedstad.

Vålerenga skal kjempe i 90 minutter og vi skal synge oss hese for Vålerenga!

Pris:

Medlem: 600 kr

Ikke-medlem: 700 kr

Påmelding her

 

Haugesund away 12.05

Årets fjerde tur går nok engang over et fjell. Denne gangen skal vi til Haugesund, som gir oss nok en lørdagskamp! Bli med på tur og syng deg hes for Vålerenga som er på vei mot 3 nye poeng!

Pris:

Medlem: 600 kr

Ikke-medlem: 700 kr

Påmelding her

 

Stabæk away 29.05

Finnes det en bedre måte å avslutte pinsa på enn en kort busstur til Stabæk? Vi lover at vi

stopper mindre enn 37-bussen, spiller bedre musikk enn 31 og har bedre servering enn 20-bussen!

NB! Husk kikkert om du ønsker å se noe av kampen

Pris:

Medlem: 200 kr

Ikke-medlem: 300 kr

Påmelding her

 

Sandefjord away 25.06

Forrige sesong fikk vi oss en sydentur, det blir det ikke noe av i år. Og det er fort alt vi trenger å si om Sandefjord. Bli med på tur og her er vi så heldige at vi kan stå å vente på bussen i 90 minutter i et busskur!

Pris:

Medlem: 300 kr

Ikke-medlem 400 kr

Påmelding her

 

Odd away 23.07

Turen går ned til Skien, og vi satser på pub-besøk før kamp. Vålerenga skal kjempe i 90 minutter og vi skal synge oss hese for Vålerenga!

Pris:

Medlem: 400 kr

Ikke-medlem 500 kr

Påmelding her

Høstprogrammet kommer når rettighetshaver finner det for godt å banke inn terminlista.

 

Bohembussen kjører på hjemmekampene også. Avreise Bohemen ca en time før kampstart - retur etter kamp. 100 kroner koster herligheta og du kjøper billetten på Bohemen på kampdag.

 

Vertshusbussen kjører igjen!

Vertshusbussen kjører fra Vålerenga Vertshus til stadion. Du kan sikre deg sesongkort på bussen for 1200 kr. Send sms til Nina på 91755725. Enkeltbilletter kjøpes kampdag på vertshuset. Bussen kjører på enkelte borteturer også. Vi skryter av det på denne siden så fort vi veit om det.

 

Nyeste innlegg