Oslo mot Beergen
© Morten M. Larød/Sportfoto

Vålerenga-helga er her

Cupfinale og Vålerenga-Brann søndag og fest hele helga! Drømmehelg for oss med hjerter i blått og rødt

Årets viktigste helg står for døra, søndag kan damelaget hente Haralds pokal på Ullevaal stadion for andre året på rad og bli norgesmester. Senere på kvelden spiller herrene mot Brann på Valle. Men det er mer og det starter før!

 

Vi har følgende forslag til lørdagskos for deg og dine venner. Stadionpuben ØST på Valle! Valle er kos, det blir cupfinalefest på ØST med gratis konsert og damelaget kommer innom for en liten seanse men det er mer og det starter før!

 

Lørdag klokka fire møter iskrigerne Manglerud Star i garasjen på Manglerud. Kampen ser du enten der eller på en av de mange TV-skjermene på ØST. (De viser Premier League også, for den som er glad i sånt) Damelaget kommer innom for å la seg preppe før cupfinalen dagen etter. Å kjøpe shot til dem er en dårlig ide, å vise dem at du har troa på dem er en god.

 

Klokka halv ni går SMUD på scenen så du får rista løs etter all sittinga før på kvelden.    

 

Vålerenga-søndagen starter på ØST klokka 12 og det blir forventningsfull og lun stemning fram til Bohembussen kjører 14.15. Den skal på cupfinale og er full. Resten må ta t-bane eller buss vestover til Ullevaal. Etter finalen skal selveste Valentourettes spille jokkelåter på ØST og også den konserten er gratis. Det er så nydelig og er helt perfekt som oppladning til Vålerenga-Brann klokka åtte.

 

Kampene 

 

Cupfinalen klokka tre er damenes fjerde cupfinale på fem år men vi måtte vente til i fjor før pokalen kunne løftes stolt over hodet. Å heve pokal etter seier over LSK er øyeblikk for livet for oss som er glad i dameball. Årets cupfinale er mot Sandviken fra Bergen, de er gode og kommer til å vinne serien så jentene våre må opp mot sitt aller beste for å kunne heve pokal. Toppnivået til jentene våre er meget høyt og vi skal gi dem real kamp om Norgesmesterskapet. Husk at våre jenter orker mer med god støtte fra tribunene, vi er deres 12 spiller. La oss bære den fram mot bøtteløfting. 

 

Vi kommer til å dominere tribunene og har VG-svingen søndag. Sangglade samler seg på felt 110 og 111. Kampen er gratis og du bestiller billetter her. Det var tatt ut over 5000 billetter torsdag og jeg veit at minst 2000 er Vålerengafolk. Sandviken har knapt supportere men det kommer del bergensere (les Brannsupportere) så det blir trykk - dette blir gøy, så hiv deg med! 

 

Selv om du kanskje ikke er så glad i damefotball elsker du både Vålerenga og å vinne norgesmesterskap så denne kampen er en nobrainer. Gutta våre vinner ikke titler, men jentene våre gjør det og de kan vinne en til på søndag.   

           

Vålerenga - Brann er alltid spesielle kamper for oss supportere. Det er en storkamp selv om gutta våre ikke akkurat ser ut som noe topplag for tida. Vi kan hjelpe Brann til nedrykk med seier så at våre karer er 100% påskrudd søndag tar jeg som en selvfølge. Også de elsker å slå Brann og Brann spiller med kniven på strupen så det blir moro. Billetter kjøper du her.

 

Sjekk bildet øverst for tider og happenings i helga så slipper jeg å gjenta meg sjøl. Se gjerne på selve bildet en gang til også, det er dritfett og jeg digger å se herrene og damene i klubben jeg elsker sammen. 

 

Det er tre av mine favoritter som spiller søndag: Damelaget, Valentourettes og herrene - jeg veit Valentourettes er skit bra live men jeg må si at jeg håper det ikke er de som spiller best søndag. Vi går for seier og pokal på Ullevaal og tre poeng på Vålerenga Stadion. Skal lagene i mitt hjerte overgå Valentourettes må de hente sitt aller ypperste. 

 

Vi skal knuse Sandviken og vi skal knuse Brann - vi skal knuse Bergen og sende dem hjem i skam.       

 

Bruk helga godt og kom deg på kamp, cupfinale er høytid for supportere  - vi sees på tribunen. 

 

Heia VIF!    

  

Nyeste innlegg